Цікава та корисна інформація

ТОП 10 нових сезонів улюблених серіалів

Скільки ж красивих серіалів з’явиться на екранах знову Цієї весни. Ви не можете цього пропустити. Швидше дивіться який з ваших улюблених серіалів зняв новий сезон, адже в багатьох з них ці сезони останні. Одним з таких є “Надприродне” – це серіал, який радував нас цілих 15 років і тепер прощається з нами.

Світ Дикого Заходу (3-й сезон)

Дія серіалу відбувається в одному з американських парків розваг “Світ Дикого Заходу”. В основному відвідувачі парку – багаті люди, тому сюди приходять за новими відчуттями та втіленням самих диких бажань. Їх моторошні бажання залишаються безкарними, оскільки всі жителі парку – андроїди, які швидко все забувають.

Чорний понеділок (2-й сезон)

Серіал ґрунтується на найбільшому крах фондового ринку в 1987 році. У центрі сюжету глава інвестиційної компанії на Уолл-Стріт Мо. Він і його помічник збираються зробити бізнес на страшній трагедії для всієї Уолл-Стріт. Помічник Блейр придумує алгоритм, який допоможе передбачити зміни на фінансовому ринку. Але Мо вирішує вчинити по-іншому…

Краще телефонуйте Солу (5-й сезон)

Центральним персонажем серіалу є якийсь адвокат Сол Гудман – відомий шахрай. Серіал описує його цікавий шлях по кар’єрних сходах і важкі старання на шляху до відкриття особистої адвокатської контори в Альбукерке. І ось тепер він вже адвокат і злочинець з великої літери.

Чужоземка (5-й сезон)

Серіал повідає про життя Клер Рендалл, яка працювала медсестрою в діючій армії в період Другої світової війни. Одного разу вона переміщається в 1743 рік і ставить під загрозу своє життя. Тепер їй належить боротьба за виживання, щоб повернутися додому в 1945 рік. Для цього вона одружитися з шотландцем Джеймі Фрейзером, якого знайшла одного разу пораненим.

Брехун (2-й сезон)

Починається серіал з побачення успішного хірурга Ендрю і вчительки його сина Лори. Все пройшло ніби як ідеально – ресторан, вечеря, келих вина вдома і спекотна ніч. Але вранці дівчина повідомляє поліції про зґвалтування. Ендрю повністю заперечує її слова, тому невідомо хто правий, хто винен. І в кінці першого сезону Ендрю знаходять мертвим.

Хорошие девчонки (3-й сезон)

Серіал повідає нам про важку долю 3 жінок, яким ледве-ледве вистачає на життя, або правильніше буде сказати на виживання. Зрештою їм набридло таке життя і вони вирішують пограбувати місцевий супермаркет використовуючи іграшковий пістолет. Тепер вони хочуть підкорити собі весь кримінальний світ.

Надприродне (15-й сезон)

Знамениті Сем і Дін Вінчестери – головні герої тривалого серіалу про надприродні сили. Вони катаються по всій Америці в пошуках паранормальних явищ і всіма силами з ними борються. Вони перемагають демонів, привидів, вампірів і навіть ангелів… Але головний їх страх – втратити один одного. Гострий сюжет, неповторний гумор і напружене полювання присутні від першого до останнього вдиху.

Династія (3-й сезон)

Серіал повідає нам історію вельми багатої сім’ї Керрінгтонів, у яких є власна нафтова імперія. Але з різних причин тепер вони змушені економити. Тому дочка глави сімейства вирішується на відновлення батьківського бізнесу. Чи вдасться їй це?

Ах так, і куди ж без брата інтригана і мачухи, яка вічно суне пальці в колеса…

Чорний список (7-й сезон)

У центрі сюжету найвідоміший і розшукуваний член кримінального світу Реймонд Реддінгтон. ФБР вже втомився від бігу за ним, але одного разу він добровільно здається і заявляє, що може допомогти. Справа в тому, що за роки свого кримінального життя, він побачив чимало злочинців і готовий здати самих “головних”. Але з однією умовою-працювати він буде тільки з новенькою співробітницею ФБР Елізабет Кін. Що задумав Реймонд?

Людина майбутнього (3-й сезон)

У центрі сюжету нічим не примітний прибиральник Джош Фаттермен, який досі живе з батьками. У вільний від роботи час він харчується пройти гру, в якій нікому не вдалося перемогти. Одного разу йому це вдається і тоді його життя безповоротно змінюється…

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Коли риби позіхають, вони також роззявляють рота

Подорожі

Карантин


Читайте також