DEZTOP

ТОП 10 нових сезонів улюблених серіалів

Скільки ж красивих серіалів з’явиться на екранах знову Цієї весни. Ви не можете цього пропустити. Швидше дивіться який з ваших улюблених серіалів зняв новий сезон, адже в багатьох з них ці сезони останні. Одним з таких є “Надприродне” – це серіал, який радував нас цілих 15 років і тепер прощається з нами.

Світ Дикого Заходу (3-й сезон)

Дія серіалу відбувається в одному з американських парків розваг “Світ Дикого Заходу”. В основному відвідувачі парку – багаті люди, тому сюди приходять за новими відчуттями та втіленням самих диких бажань. Їх моторошні бажання залишаються безкарними, оскільки всі жителі парку – андроїди, які швидко все забувають.

Чорний понеділок (2-й сезон)

Серіал ґрунтується на найбільшому крах фондового ринку в 1987 році. У центрі сюжету глава інвестиційної компанії на Уолл-Стріт Мо. Він і його помічник збираються зробити бізнес на страшній трагедії для всієї Уолл-Стріт. Помічник Блейр придумує алгоритм, який допоможе передбачити зміни на фінансовому ринку. Але Мо вирішує вчинити по-іншому…

Краще телефонуйте Солу (5-й сезон)

Центральним персонажем серіалу є якийсь адвокат Сол Гудман – відомий шахрай. Серіал описує його цікавий шлях по кар’єрних сходах і важкі старання на шляху до відкриття особистої адвокатської контори в Альбукерке. І ось тепер він вже адвокат і злочинець з великої літери.

Чужоземка (5-й сезон)

Серіал повідає про життя Клер Рендалл, яка працювала медсестрою в діючій армії в період Другої світової війни. Одного разу вона переміщається в 1743 рік і ставить під загрозу своє життя. Тепер їй належить боротьба за виживання, щоб повернутися додому в 1945 рік. Для цього вона одружитися з шотландцем Джеймі Фрейзером, якого знайшла одного разу пораненим.

Брехун (2-й сезон)

Починається серіал з побачення успішного хірурга Ендрю і вчительки його сина Лори. Все пройшло ніби як ідеально – ресторан, вечеря, келих вина вдома і спекотна ніч. Але вранці дівчина повідомляє поліції про зґвалтування. Ендрю повністю заперечує її слова, тому невідомо хто правий, хто винен. І в кінці першого сезону Ендрю знаходять мертвим.

Хорошие девчонки (3-й сезон)

Серіал повідає нам про важку долю 3 жінок, яким ледве-ледве вистачає на життя, або правильніше буде сказати на виживання. Зрештою їм набридло таке життя і вони вирішують пограбувати місцевий супермаркет використовуючи іграшковий пістолет. Тепер вони хочуть підкорити собі весь кримінальний світ.

Надприродне (15-й сезон)

Знамениті Сем і Дін Вінчестери – головні герої тривалого серіалу про надприродні сили. Вони катаються по всій Америці в пошуках паранормальних явищ і всіма силами з ними борються. Вони перемагають демонів, привидів, вампірів і навіть ангелів… Але головний їх страх – втратити один одного. Гострий сюжет, неповторний гумор і напружене полювання присутні від першого до останнього вдиху.

Династія (3-й сезон)

Серіал повідає нам історію вельми багатої сім’ї Керрінгтонів, у яких є власна нафтова імперія. Але з різних причин тепер вони змушені економити. Тому дочка глави сімейства вирішується на відновлення батьківського бізнесу. Чи вдасться їй це?

Ах так, і куди ж без брата інтригана і мачухи, яка вічно суне пальці в колеса…

Чорний список (7-й сезон)

У центрі сюжету найвідоміший і розшукуваний член кримінального світу Реймонд Реддінгтон. ФБР вже втомився від бігу за ним, але одного разу він добровільно здається і заявляє, що може допомогти. Справа в тому, що за роки свого кримінального життя, він побачив чимало злочинців і готовий здати самих “головних”. Але з однією умовою-працювати він буде тільки з новенькою співробітницею ФБР Елізабет Кін. Що задумав Реймонд?

Людина майбутнього (3-й сезон)

У центрі сюжету нічим не примітний прибиральник Джош Фаттермен, який досі живе з батьками. У вільний від роботи час він харчується пройти гру, в якій нікому не вдалося перемогти. Одного разу йому це вдається і тоді його життя безповоротно змінюється…