Цікава та корисна інформація

Топ надійних банків для отримання кредиту в Україні

Складаються часом такі життєві ситуації, ми змушені взяти кредит. Але щоб не довелося виплачувати нашим дітям-онукам, потрібно знайти надійний банк.
Ми рекомендуємо переглянути надійні банки України.

1. Укргазбанк

Цей банк вважається лідером на ринку кредитування. Один з плюсів полягає в тому, що немає обмежень у розмірі позики, а також необов’язкові щомісячні комісії. Річна ставка 1.19%. Однак є два нюанси, перший з них полягає в тому, що при укладенні договору вноситься 3% від суми кредиту, а другий, при взятих грошей в борг діє умова – покупка і установка сонячних станцій.

2. Ідея Банк

Цей банк входить в трійку кращих банків кредитування. Максимальна сума кредиту, яку дає банк – 40 тис. грн. під 15% річних де не передбачається оплата авансу і одноразова комісія. Щомісячний платіж становить 1.65% від суми позики.

3. Альфа Банк

Банк, що надає до 500 тис.грн. під 19.99% річних на 48 місяців. Також передбачено акційні умови, де можна оформити кредит онлайн і якщо в вас не подзвонили і не оформили протягом 59 хвилин – отримуєте знижку 20% на кредит.

4. Креді Агріколь

В пятерку лучших также относится и этот банк. Выдает потребителю кредит для любых нужд под 15% годовых без единовременных комиссий и авансов, а выплачивать 2.3% ежемесячно. Также заключать договор займа можно до 5 лет, но это зависит от цели кредита и размера.

5. Райффайзен Банк Аваль

Максимальна сума становить 100 тис.грн., де процентна ставка на рік досягає 40%. Відсутні одноразові комісії та аванси, також щомісячні комісії. Для фізичних осіб є багато вигідних пропозицій.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Дітей слід вчити не ЩО думати, а ЯК думати»

Річард Докінз

Чи знали Ви, що...

Більша частина пилу у вашій квартирі – це залишки вашої мертвої шкіри

Подорожі

Карантин


Читайте також