Цікава та корисна інформація

Топ 10 світових книг, які побили рекорди продажів

За останні 50 років було опубліковано багато книг, але лише одиниці стали популярними. Випущені тиражі та кількість куплених книг підтверджують їх популярність серед читачів, а значить і їх унікальність. Сьогодні ми склали список найпопулярніших книг на планеті, тиражі яких побили всілякі рекорди продажів! У них є все – від секретів успіху до духовного просвітлення…

#10 Щоденник Анни Франк (тираж 27 мільйонів)

У щоденнику розповідається про долю єврейської дівчинки-підлітка Анни з 12 червня 1942 року по 4 серпня 1944 року, яка ховалася з батьками в Амстердамі під час Другої світової війни. Їх зрадили та відправили в концтабори. Анна вмирає, але її батько Отто, єдиний в сім’ї, хто вижив і повернувся в Амстердам, знайшов її щоденник і вирішив опублікувати цей унікальний запис…

#9 Думай і багатій (тираж 30 мільйонів)

Ця книга що мотивує написана завдяки Ендрю Карнегі, який відкрив автору свій секрет успіху. Ендрю Карнегі став дуже багатою людиною, багато людей, які слідували його принципам, також стали заможними (наприклад, Генрі Форд, Кінг Джиллетт, Джон Д.Рокфеллер, Томас Едісон).

#8 Віднесені вітром (тираж 33 мільйони)

Творець книги Маргарет Мітчелл. Роман оповідає про південь Сполучених Штатів під час Громадянської війни в США (1861-1865) і протягом декількох наступних років. 33 мільйони шанувальників із захопленням прочитали цей роман від краю до краю…

#7 Сутінки-Сага (тираж 43 мільйони)

Сумерки — первая книга в очень популярной серии историй, где молодая девушка влюбляется в вампира. Эта сага полна романтики и экшена, которые особенно привлекают молодых поклонников.

#6 Кодекс майстра Леонардо (тираж 57 мільйонів)

Кодекс майстра Леонарда-пригодницький роман з елементами фентезі. У книзі Роберт Ленгдон, шановний професор Гарварду, намагається розгадати шифр, знайдений біля тіла мертвого менеджера Лувру.

#5 Алхімік (тираж 65 мільйонів)

Цей роман став найбільшим бестселером Бразилії. Майже казкова розповідь про подорож іспанської вівчарки в пошуках заритих скарбів.

#4 Володар перснів (тираж 103 мільйони)

Це епічний роман, в якому розповідається історія світового конфлікту добра і зла. Завдання добра – знищити кільце, яке в чужих руках являє собою руйнівну силу, загрозливу всій планеті.

#3 Гаррі Поттер (тираж 400 мільйонів)

“Гаррі Поттер” – назва серії фантастичних історій, в яких молодий чарівник Гаррі бореться з могутнім Волдемортом, який убив його батьків. Розповідь веде нас у часі від дитинства чарівника до його юності…

#2 Цитати з творів Мао Цзедуна (тираж 820 мільйонів)

Цю збірку іноді називають “Червоною книгою”, мета якої — пояснити китайському народу ідеологію Комуністичної партії Китаю. Для Батьківщини порцеляни й паперових зміїв це практично настільна книга життя.

#1 Біблія (тираж 3,9 мільярда)

Біблія – це зібрання псалмів, які християни та Юдеї називають священними та натхненними Богом. Ця книга також називається Святим Писанням або просто Писанням. У деяких церквах Біблія також вважається словом Божим, також часто згадується як Книга Книг.
У рейтингу Ви можете бачити, що деякі автори зовсім недавно стали частиною літературного світу. Наприклад, автор Гаррі Поттера Джоан Роулінг, стала настільки успішною, тому що змогла залучити молодих людей до читання, що в цей час гаджетів та інтернету – практично подвиг. Це заслуговує великого визнання.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Ми не випадково обираємо одне одного… Ми зустрічаємо тільки тих, хто вже існує в нашій підсвідомості»

Зигмунд Фрейд

Чи знали Ви, що...

Топ 5 домашніх рослин, які люблять тінь

Подорожі

Карантин


Читайте також