Цікава та корисна інформація

Топ 10 кращих мультфільмів від Pixar

Pixar – студія, яка, безумовно, зарекомендувала себе в історії кіноіндустрії, оскільки вона змогла розширити цільову групу від дітей до дорослих. Тут народжуються одні з кращих анімацій, засновані на великих історіях, чудесах і фантазіях. Це маленьке дітище The Walt Disney Company з 2006 року завоювала 24 Оскара, шість Золотих глобусів і 3 премії Греммі. Сьогодні ми представимо 10 кращих мультиків від Pixar, хоча вибрати найкраще з кращого було непросто…

Тачки 2

Тачки 2 – це анімаційний фільм, знятий у 2011 році. Головним героєм тут є спортивний автомобіль McQueen і його друг – евакуатор Метр, якого ми знаємо по першій частині. Подорожі приведуть їх на змагання за кубок Гран Прі. Зайве говорити, що дорога до чемпіонату сповнена перешкод і сюрпризів.

Храбре Серце

Хоробре серце вийшов на екрани відносно недавно, у 2012 році. У мультику розповідається про історію, битвах, але особливо легендах, що стосуються шотландського нагір’я. За назвою можна вже здогадатися, що це не буде історія про слухняну дівчину. Головна героїня-дочка короля, чудовий лучник, і вона повинна зруйнувати жахливе прокляття, поки не стало занадто пізно…

Університет монстрів

Цей мультфільм, який вийшов у 2013 році. Майк Вазовскі – маленький монстр, але він мріє стати успішним монстром. І всі знають, що найкращі представники їх виду, для того, щоб стати успішними, вступають до університету монстрів. Проте його плани зриваються Саллі, з яким він постійно конкурує, все це призводить до виключення їх з університетської програми. І якщо вони хочуть виправити свої проблеми, у них немає вибору, окрім як розпочати співпрацю.

Вверх

Авантюрний анімаційний фільм 2009 року, який знайомить нас з 78-річним Карлом, розповідає про те, що ніколи не пізно виконати будь-які таємні бажання. Пригода Карла починається, коли він приносить безліч повітряних куль додому і летить на них в Південну Америку. Восьмирічний Рассел випадково опиняється на борту повітряного будинку.

Суперсімейка

Дивовижний супергерой намагається вести мирне сімейне життя зі своєю дружиною і двома дітьми, але він як ніхто інший може допомогти в боротьбі зі злочинністю. Тому його відправляють на острів з секретною місією…

Тачки

Мультфільм Тачки виявився більш успішним, ніж його наступник – Тачки 2.. Він був створений у 2006 році, тут вперше ми побачили спортивну машину Маккуїн, яка вирушила в подорож на грандіозний чемпіонат. По дорозі він губиться і потрапляє в забуте село, де він дізнається, що життя – це не тільки трофеї та слава.

Історія іграшок 3

Історія Іграшок 3 була створена в 2010 році. Тут ми зустрінемо світ іграшок і відомих персонажів з попередніх частин. Власник іграшки Енді виріс і навчається в коледжі, що означає невизначене майбутнє для його м’яких улюбленців…

Валлі

Валлі був випущений в 2008 році. Історія розповідає про 2700 рік, операційна машина Wall-E все ще виконує своє завдання з очищення землі. Його єдиний друг-тарган Халем. Він живе в причепі, повному чудових предметів. Одного разу, пролітає повз космічний корабель, порушивши спокій Wall-E, посилає маленького робота Єву, в якого Wall-E відразу закохується.

Рататуй

Головний герой тут – Щур Ремі, у якого незвичайне чарівність… Це допомагає йому стати чудовим кухарем. У мріях – завоювати титул кращого кулінара Парижа. Доля несподівано приводить його до прибиральника сміття Лінгуніо, і разом вони утворюють кулінарну пару.

У пошуках Немо

У пошуках Немо – мультфільм, який випустили у 2003 році, розповідає про історію риби батька Марліна і його сина Немо. Марлін попереджає свого сина про небезпеку, що ховається в океані, і намагається весь час захистити його. Однак, як і всі діти, Немо дуже допитливий… Після викрадення Немо, Марлін відправляється на пошуки сина. Дорі стає його компаньйоном по експедиції.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Оси за смаком нагадують кедрові горішки, черв’яки – підсмажений бекон, а жуки – яблуко.

Подорожі

Карантин


Читайте також