Цікава та корисна інформація

Сховайте це негайно — Топ 5 немодних джинсів 2021

Чи знаєте ви, що спочатку джинси були вигадані як робочий одяг, який довго не зношується і має комфортний крій. Однак через деякий час цей предмет гардеробу назавжди поповнив шафи не тільки простих роботяг, яким він призначався, а й людей з великим достатком, а також модників і модниць. Сьогодні джинси поєднують зі строгими жакетами й вільними сорочками, майками на тонких бретелях і светрами оверсайз. Не вважаючи на те, що джинси — це модно, багато які їх фасони давно не потрапляють під цю категорію. Тому, якщо у вас в гардеробі присутні одні з нижче перерахованих варіантів — сховайте їх до кращих часів.

1. Джинси з низькою посадкою

Колись вони були на піку популярності, їх носили з кольоровими топами, кросівками й навіть з туфлями на шпильці. Колись — це на початку 2000, але на хвилиночку, з того часу пройшло понад 20 років! Тому такий фасон вважається не модним і легко видасть ваш вік!

2. Джинси з вишивкою

У цю ж категорію відносяться джинси з написами, блискітками, стразами та мереживом. Це давно вважається не те, що не модним, а вульгарним і позбавленим смаку. Віддайте перевагу простому деніму, який позбавлений цих зайвостей. До того ж, такі джинси складно з чимось поєднувати.

3. Бойфренди

Колись — модні “чоловічі” джинси в дамському гардеробі, а сьогодні — не популярні. Спущений кроковий шов спотворює жіночу фігуру, перетворюючи її в мішок. Тому, якщо ви любите більш вільний крій, віддайте перевагу модним джинсам фасону МОМ — вони відмінно замінять бойфренди.

4. Скіні

Мова йде про супер обтягуючі джинси, які більше схожі на лосини. Так, вони теж не комільфо в цьому році. До того ж, такі джинси виграшно виглядають тільки на жінках з ідеальною фігурою. Вибирайте скіні з цупкого матеріалу, які мають звужений, але не обтягуючий крій внизу штанини.

5. Лампаси в денім

Всіма улюблені лампаси йдуть з нами нога в ногу, в прямому сенсі цього слова, приблизно з 90 років. Смужки вздовж штанини здатні додати до вашої зовнішності кілька плюсів, наприклад, візуально витягнути ваші ноги й зробити їх стрункішими. Проте в цьому році вони визнані застарілими. Все частіше дизайнери закликають вибирати більш класичні моделі деніму, що не обтяжені якимось декором.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також