Цікава та корисна інформація

Топ 5 кроків до голлівудської посмішки

Голлівудська посмішка — хто про неї не мріє? Мати хороші доглянуті зуби, які вирізняються сніжною білизною якщо не мрія, то точно бажання кожного. Адже саме посмішка — це перше, що представляє нас при зустрічі з іншою людиною. Отже, для того, щоб досягти ідеальної білизни зовсім не обов’язково йти на дорогі стоматологічні процедури. Насправді гарного кольору зубів можна досягти й в домашніх умовах з підручними засобами. Насамперед переконайтеся, що ваші зуби дійсно в порядку — немає ніяких сколів і дірок, оскільки будь-яка речовина може агресивно вплинути на зруйновану емаль. Все гаразд? Тоді вибирайте один з 5 способів відбілювання зазначених нижче!

Сода харчова

Напевно сода знайдеться в кожному будинку — це і є найдоступніший варіант відбілювання зубів в домашніх умовах. Намочіть зубну щітку у воді та занурте в соду. Потім, не сильно натискаючи, почистьте зуби з усіх боків. Процедура не дає моментальний результат, для досягнення білішої посмішки необхідно користуватися цим методом один — два рази на тиждень, але не частіше. Також можете використовувати альтернативний варіант — сода плюс зубна паста. Це також ефективно, до того ж м’якіше.

Лимон

Про цілющі властивості лимона відомо здавна. Його нарізають в чай, роблять з нього варення, додають в соуси для всіляких страв. Крім всієї вітамінної користі лимона, є у нього ще одна перевага — здатність відбілювати. Саме тому цей фрукт опинився в нашому топі. Для того, щоб досягти білосніжної усмішки необхідно регулярно (два рази на тиждень) протирати зуби вичавленим з лимона соком. Кислота, що міститься у фрукті, здатна вибілити емаль на 1-2 тони. Важливо додати, що користуватися таким методом потрібно вкрай обережно і тільки на здорових зубах, оскільки надмірна дія кислоти може зруйнувати покриття зубів. Після досягнення необхідного ефекту, зробіть перерву в процедурах.

Вугілля активоване

Медичний препарат, який став невід’ємною частиною будь-якої аптечки. Попри свій колір, вугілля здатне ефективно очистити зуби від нальоту і надати їм білизни. Для цього вам знадобиться 2 таблетки чорного активованого вугілля, лист паперу і скалка. Перед тим, як натерти зуби вугіллям його необхідно перетерти в крихту. Складіть лист навпіл, в середину листа покладіть вугілля, пройдіться поверх листа скалкою. Розгорнувши лист ви виявите, що таблетки подрібнені в порошок. Занурте мокру зубну щітку в вугілля і почистьте їм зуби як зазвичай 2 хвилини. Цей метод добре справляється з очищенням від нальоту і жовтизни. Використовувати таку вугільну процедуру можна раз в тиждень. Незабаром ви побачите, що посмішка стала набагато привабливіше.

Зубна паста

Ні для кого не секрет, що і сучасний мас-макет пропонує широкий вибір засобів за доступними цінами. Цілком реально знайти відбілюючу зубну пасту, яка дійсно буде ефективно працювати. Майже кожна торгова марка з виробництва зубних засобів має хоча б одну пасту призначену для відбілювання. Але не всі з них ефективні й не все підійдуть саме вам, тому перш ніж йти в магазин, читайте відгуки про продукцію. Найкраще — витратитися відразу на декілька варіантів і вибрати найбільш відповідний.

Зубний порошок

Традиційний спосіб очищення зубів, що використовується з часів СРСР. Плюс цього засобу в тому, що, на відміну від всіх перерахованих вище методів, використовувати його можна щодня – 2 рази в день замість звичайного чищення зубів пастою. Крім того, це найбезпечніший спосіб відбілювання. Приманює і ціна процедури, адже будь-який зубний порошок в рази дешевше професійної зубної пасти. Спробуйте і результат не змусить себе чекати!

Наостанок варто зазначити основних ворогів білої посмішки, адже іноді проблемі легше запобігти ніж виправити. Зіпсувати пігмент можуть: кава, чорний чай, вино, темні ягоди (черешня, вишня, ожина), соки з барвниками й газовані напої. Для профілактики жовтизни зубів і руйнування емалі намагайтеся вживати ці продукти якомога рідше.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Запальничка була винайдена раніше сірника.

Подорожі

Карантин


Читайте також