Цікава та корисна інформація

5 дієтичних порад, яким повинен слідувати кожен

diet

Якщо ви будете застосовувати певні поради щодня, ви будете настільки переконані в результатах, що більше ніколи не захочете повторювати свої нездорові дієтичні звички.

Дотримуючись цих п’яти основних порад по харчуванню, ви зможете наростити м’язи, скинути зайвий жир і відновити здоров’я і хороше самопочуття.

Хоча ці 5 пунктів дійсно легко засвоїти, головне, щоб вони стали невід’ємною частиною Вашого життя кожен день.

1. Пийте частіше

water-bottle

Один з кращих способів зміцнити своє здоров’я і спонтанно відчути прилив сил – це підтримувати споживання води на рівні 3 літрів в день або вище. Пити більше води може також допомогти при болях в суглобах і полегшити травлення.

2. Приймайте вітамінні добавки з обережністю

vitamin-supplements

Відповідь полягає в тому, щоб приймати правильні добавки, оскільки деякі з них є фіктивними і не принесуть користі вашому здоров’ю – деякі дійсно приносять більше шкоди, ніж користі вашому організму.

Коли мова йде про вітаміни, Ви повинні розглядати їх як величезну захисну павутину, яка буде тільки розвивати вашу фізичну форму і здоров’я до вищих показників.

Хоча добавки не покликані замінювати їжу, різні з них відіграють важливу роль в боротьбі зі старінням, підвищенні рівня енергії, загальній фізичній формі і хорошому самопочутті.

Перед покупкою дієтичних добавок обов’язково наведіть довідки. Як правило, якщо щось здається занадто хорошим, щоб бути правильним, то, швидше за все, так воно і є.

3. Їжте більше овочів

vegatables

Напевно вам радили вживати зелень. Такі продукти, як шпинат, салат, броколі і латук, багаті життєво важливими вітамінами, мінералами і клітковиною, що абсолютно точно змінить вашу фізичну форму.

4. Їжте легку їжу ввечері

soup

Споживання їжі пізно ввечері не є гріхом, але чому ви хочете закінчити великий прийом їжі перед сном. Оскільки під час сну ваш метаболізм сповільнюється, їжа має більше шансів відкластися у вигляді жиру.

Ми б порадили не перекушувати після 8 години вечора. Однак перед сном можна з’їсти невелику порцію їжі, але якщо перед сном ви з’їдаєте дуже велику піцу, це потрібно припинити.

5. Завжди харчуйтеся збалансовано

balanced-food

Це допоможе, якщо ви не будете споживати нічого, крім білків, вуглеводів і жирів. Найкраще докласти максимум зусиль, щоб отримати ідеальний баланс поживних речовин з усіх трьох перерахованих джерел.

Крім того, обов’язково включіть у своє меню багато фруктів і овочів, бо ці продукти містять велику кількість необхідних вітамінів і мінералів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Армії утримуються для захисту існуючої системи, а не людей. В майбутньому розумне людство не допустить війни”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Самка попелиці народжує самок попелиці уже вагітними самками попелиці.

Подорожі

Карантин


Читайте також