Цікава та корисна інформація

Де шукати роботу? Ми знаємо топ 5 секретних місць

У кожного в житті трапляються великі зміни. І ось прийшла ваша черга шукати роботу. Якщо ви не знаєте з чого почати, перш за все, не опускайте руки та не впадайте у відчай, робота є завжди, просто потрібно знати, де саме її шукати. Сьогодні ми зібрали топ 5 секретних місць — скористайтеся ними, і пам’ятайте, хто шукає, той завжди знайде!

Запитайте у знайомих

Це перше, що варто зробити. Розпитайте у знайомих чи не бачили вони, де потрібні працівники. Увімкніть щось на зразок сарафанного радіо, попросіть знайомих передати їх знайомим, що ви в пошуках роботи. Коло людей, які можуть вам допомогти в пошуках, сильно розширитися, цілком можливо, що незабаром робота сама вас знайде.

Пройдіться по місту

Не найсучасніший, але все ще дієвий метод — оголошення. Багато роботодавців досі клеять оголошення на вітринах магазинів і дошках оголошень на зупинках. Просто пройдіться по місту, а раптом? Не забудьте поповнити рахунок для обдзвону потенційних роботодавців.

Перегляньте групи в соціальних мережах

В еру такого стрімкого розвитку інтернету є безліч груп на фейсбуці та інших соціальних мережах де зустрічаються роботодавці й працівники. Спробуйте вбити в рядок пошуку щось на зразок “пошук роботи в …” або “вакансії в …” додавши назву свого міста замість трикрапки.

Шукайте на сайтах

Ворк юа, робота юа, олх — основні ефективні сайти з пошуку роботи. Ви можете налаштувати критерії зарплати і вибрати сферу в якій хотіли б працювати. Ще одна ідея — використовуйте систему протилежним чином — розмістіть на цих же сайтах своє резюме. Не забудьте вказати електронну пошту і номер телефону для зворотного зв’язку.

Купуйте газети

Ще один не найсучасніший метод, але і він дотепер актуальний! Зайдіть в магазин з пресою і попросіть кілька газет, в яких є розділ “робота”. У кожній з газет є не менше 2 сторінок з пропозиціями роботи. Найголовніше, що всі ці вакансії стовідсотково свіжі, оскільки зазвичай газети тиражуються щотижня.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Дари моря або як та чому зароджуються перли

Подорожі

Карантин


Читайте також