Цікава та корисна інформація

Топ 5 корисних звичок, необхідних кожному в 2021

Отже, з початком нового року! Новий рік, нове життя, нові звички. Сьогодні ми зібрали кілька корисних порад, які здатні змінити ваше життя на краще. Чим саме вони вам допоможуть? Після того, як цих 5 звичок стануть основою вашого життя, ви станете більш спокійним і впевненим у собі та своїй думці, ви відчуєте повагу від оточуючих, ви будете більш уважні до себе, і до інших.

1. Давайте відповідь пізніше

Більшість людей, коли їм щось пропонують — відразу дають відповідь. Відкладіть на пізніше своє законне право відповісти, зважте всі за і проти, прийміть рішення і тільки потім передзвоніть і повідомте його. Не даючи швидких обіцянок і не погоджуючись на все відразу, вам не доведеться відмовлятися від своїх слів потім. Саме людина, яка впевнена у своїх словах і не відмовляється від них (як часто буває при поспішній відповіді або згоді) справляє гарне враження на оточуючих.

2. Робіть все не поспішаючи

Ще одна не найкраще якість. Багато людей мають звичку відразу робити кілька справ або робити все чим швидше. Все це закінчується тільки одним — погано виконаною роботою. Будь-яка справа вимагає трохи часу і зусиль на своє виконання. Робіть все розмірено і добре, без поспіху. Навіщо потім переробляти? Крім того, в спробах зробити все швидко, можна упустити багато важливих деталей, будь то фінансовий звіт або просте прибирання квартири.

3. Зробіть те, що не хочеться

Це звучить дивно, але як часто буває так, що ви не хочете прибрати / приготувати / сходити в магазин за продуктами / помити голову? Якщо часто, то справа не в самій справі, а в ліні-матінці, яка намагається опанувати вами. Тому зберіться і зробіть це (що б це не було)! Якщо зараз поступитися їй — є ризик перейти в дуже складну форму байдикування, вибратися з якої дуже складно. Звісно, це не стосується моментів, коли ви втомилися після роботи або весь день були зайняті справами.

4. Збирайтеся з вечора

Цей прийом дуже сильно допоможе вам вранці. Якщо ввечері ви підготуєтесь до наступного дня (попрасуєте одяг, наллєте чайник води, зробите бутерброди, перевірите свої плани в календарі), то вранці не будете вихором носиться по всій квартирі й заражати своїм невдоволенням оточуючих.

5. Відкладіть покупку

Блукаючи серед вітрин магазинів ми так часто заходимо і купуємо. Приходимо додому і розуміємо, що це нам не так вже й потрібно. Тому бережіть свої гроші та час — навіть якщо вам придивилася якась річ, переспіть з цією думкою, а вранці запитайте себе ще раз “чи потрібна мені шоста пара синіх джинсів”? Можливо досить і перших п’яти?

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Мандрівникам до уваги: Норвегія та її топ 5 природних чудес

Подорожі

Карантин


Читайте також