Цікава та корисна інформація

Топ-10 цікавих фільмів 2021 року

Іноді буває так важко знайти цікавий фільм для перегляду, особливо, коли передивився їх уже сотні і тебе важко чимось здивувати. Але кіноіндустрія невтомно працює і має в рукаві ще декілька козирів: у 2021 році на екрани вийшло вже чимало цікавих і інтригуючих фільмів, які неодмінно варті перегляду.

Тож, якщо ви саме шукаєте, що б такого цікавого подивитися ввечері у компанії друзів чи своєї половинки, ця стаття допоможе вам обрати саме той фільм, який зробить ваш вечір ідеальним.

10 нових та цікавих фільмів 2021 року

2021 рік видався досить багатим на цікаві і захоплюючі кінострічки. Deztop пропонує вашій увазі топ-10 нових та цікавих фільмів 2021 року, які точно вразять вас і інтригуючим сюжетом, і ідеальним акторським складом, і геніальною режисурою.
Серед них є такі, що вже вийшли на екрани і ті, які ми лише очікуємо.

Загін самогубців: Місія навиліт (The Suicide Squad 2), 6 серпня 2021

Продовження цього фільму також відбудеться із давно улюбленими акторами. Щодо сюжету – подробиць немає. Але хіба ми маємо сумніви, що буде нудно? Анітрохи.

Місія нездійсненна 7 (Mission: Impossible 7), 19 листопада 2021

Том Круз в головній ролі? Бойовик приречений… на успіх! Дії картини будуть відбуватися після фіналу минулої частини, втім, більше деталей творці не розголошують.

Дюна (Dune), 11 жовтня 2021

Екранізація однойменного роману Френка Герберта. Події відбуваються в далекому майбутньому на пустельній планеті, де добувають рідкісну і цінну речовину. Вона підвищує розумові здібності та продовжує життя, а володіння нею гарантує панування у Всесвіті.

Король Річард (King Richard), 18 грудня, 2021

Це класична історія зльоту від низів до вершини про чоловіка на ім’я Річард Вільямс (Вілл Сміт), батька тенісних зірок Венери (Санія Сідні) та Серени Вільямс (Демі Сінглтон).

Попри те, що сам він досвіду в тенісі не мав, він почав тренувати своїх доньок на занедбаних громадських кортах Лос-Анджелеса, коли їм було лише чотири роки, поставивши собі амбітну мету виховати чемпіонок.

Тихе місце 2 (A quiet place 2), 22 квітня 2021

Перша частина трилера вийшла 2018 року й одразу підкорила глядачів. Апокаліпсис, страшні монстри, жахаючі моменти, від яких у жилах стигне кров… все це матиме продовження.

Матриця 4 (The Matrix 4), 22 грудня 2021 року

Довгоочікуване продовження легендарного фільму з улюбленим актором в головній ролі – Кіану Рівзом. Що може бути крутіше? Наразі відомо, що стрічка буде присвячена темі кохання та покаже протистояння героїв із комп’ютерною програмою, яка встановила над Землею свій контроль. Що ж, звучить масштабно.

Bios, 16 квітня 2021

Головна роль у науково-фантастичній драмі дісталася Тому Хенксу. Він зіграє одного з останніх жителів нашої планети, який вижив після апокаліпсису. Так, чоловік створює робота на ім’я Bios, щоб той подбав про собаку після його смерті…

Мавританець (the Mauritanian), 16 лютого 2021 року

Цей драматиний фільм заснований на реальних подіях, і це ще захопливіше! Він покаже історію про Мохаммеда Ульд Слахі, що отримав 14 років в’язниці за теракт. Після того, як чоловік вийшов на свободу, опублікував тюремні записи – щоденник Гуантанамо. Той став бестселлером.

Чорна вдова (Black Widow), 7 травня 2021

Ця Marvelовська історія розповідає про Чорну Вдову – одну з головних героїнь картини “Перший месник: Протистояння”. Колишня шпигунка Наташа Романофф, яку зіграла Скарлет Йоханссон, потрапляє в небезпечну змову. Та чи вдасться їй вибратися з перипетій? Дізнаємося згодом.

Форсаж 9 (Fast and Furious 9), 28 травня 2021 року

Головні ролі виконають улюбленці минулих частин – Він Дизель і Мішель Родрігес. Головного лиходія зіграє Джон Сін. Так, герой насолоджується спокійним життям з дружиною і позашлюбним сином. Втім, йому дуже хоче помститися кібертерорист Сайфер, отож наймає професійного найманця Джейкоба…

Пропонуємо переглянути новинки 2021 ркоу з українською озвучкою на сайті Ukrfilmy.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«“Проблема не в тому, що ми не можемо забезпечити бідних, а в тому, що ми не можемо задовольнити запити багатих”»

Жак Фреско

Чи знали Ви, що...

Життя планети за 60 секунд! Топ 8 реальних фактів

Подорожі

Карантин


Читайте також