Интересная и полезная информация

Топ-5 лучших мультфильмов от студии Illumination

Найкращі мультфільми від Illumination

Неважливо, скільки вам років — 5 чи 55. Коли по телевізору йдуть мультики — ви все рівно не зможете переключити канал. Адже мультики люблять всі. Тим паче, сучасні мультики. Відомі світові студії щороку навперебій випускають все нові і нові круті повнометражки, які знаходять свого глядача серед всіх вікових категорій. Адже там є все — від веселощів і жартів до глибоко сенсу і моралі.

Ми вже представляли рейтинг найкращих мультфільмів від Disney та Pixar та топ найкращих мільтфільмів від DreamWorksТепер прийшла пора і до ще однієї відомої студії — Illumination Entertainment.

Про Illumination ви напевне чули завдяки мультфільму “Нікчемний я” (2010) — одній із найуспішніших робіт компанії. Цікаво, що сама компанія була заснована у 2009 році, і буквально через рік — у 2010 зробила такий прорив у світі мультиплікації, в’їхавши на кумедних посіпаках (міньйонах) в галерею найпопулярніших мультфільмів.

На сьогодні компанія вже встигла випустити 10 короткометражних фільмів (в середньому по 1 мультфільму на рік), при чому всі проекти стали досить успішними та популярними серед глядачів.

Найкращі мультфільми від Illumination

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««Армии предназначенны для защиты существующей системы, а не людей. В будущем разумное человечество не допустит войны»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

Кушать подано: топ 5 продуктов — наркотиков

Путешествия

Карантин


Читайте также