Интересная и полезная информация

Топ-5 лучших мультфильмов от Blue Sky Studios

Найкращі мультфільми від Blue Sky Studios

Американська анімаційна студія Blue Sky Studios була заснована в лютому 1987 року групою художників і техніків, які раніше працювали над фільмом кінокомпанії Уолта Діснея “Трон”. Протягом декількох років робота Blue Sky Studios полягала у виробництві телевізійних рекламних роликів та візуальних ефектів для кіно. Зокрема, саме Blue Sky Studios створила десятки відомих анімаційних роликів реклами цукерок M&M’s.

У 1997 році студія була придбана компанією 20th Century Fox, де продовжувала працювати над візуальними ефектами для кіно. Зокрема, своєю роботою Blue Sky може похвалитися в знаменитому “Аватарі”.

Паралельно з тим компанія взялася і за виробництво власних повнометражних мультфільмів, перший з яких одразу “вистрілив” прямим попаданням у серце глядачів. Мова йде, звісно ж, про улюблений і знаний всіма “Льодовиковий період”, який за десяток років вже встиг стати культовим.

Однак, не лише “Льодовиковим періодом” знаменита Blue Sky Studios. Deztop представляє топ-5 кращих мультфільмів від Blue Sky Studios, які точно варті перегляду (і не один раз!).

мультфільми від Blue Sky Studios

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««Проблема не в том, что мы не можем обеспечить бедных, а в том, что мы не можем удовлетворить запросы богатых»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

СЕКРЕТЫ ПО УХОДУ ЗА ВОЛОСАМИ, КОТОРЫЕ ДОЛЖНА ЗНАТЬ КАЖДАЯ

Путешествия

Карантин


Читайте также