Интересная и полезная информация

Топ-10 лучших новогодних мультфильмов для всей семьи

Найкращі мультфільми від Illumination

Новорічні свята — це казковий час, коли так хочеться вірити в те, що дива трапляються. І при цьому не важливо, скільки тобі років — шість, шістнадцять чи цілих шістдесять.

А тому напередодні свят Deztop склав для своїх читачів добірку найдобріших різдвяних мультфільмів, які обов’язково подарують вам трішки магії в цей зимовий період.

1. Ґрінч / The Grinch

  • США, 2018

Новий мультфільм від Illumination — це екранізація відомої казки Доктора Сьюза “Як Ґрінч вкрав Різдво”. По суті, це римейк оригінальної стрічки “Ґрінч – викрадач Різдва” з актором Джимом Керрі у головній ролі.

різдвяні мультфільми

Власне, перший мультфільм про капосного Ґрінча, який ненавидів Різдво, був знятий ще у 1966 році. Пам’ятаєте, як у фільмі “Один удома 2” Кевін їхав у лімузині і дивився мультфільм? Це і був той Ґрінч з 66-го року.

Офіційний трейлер мультфільму на YouTube-каналі Illumination всього за кілька днів зібрав більше восьми мільйонів переглядів.

Минулого ж року світ сколихнула прем’єра нового Ґрінча. До слова, в англомовній версії головного героя стрічки озвучує актор Бенедикт Камбербетч, а в українському дубляжі – музикант та актор Сергій Бабкін.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««Проблема не в том, что мы не можем обеспечить бедных, а в том, что мы не можем удовлетворить запросы богатых»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

Викинги никогда не носили рогатых шлемов, которые им нередко приписывают

Путешествия

Карантин


Читайте также