Интересная и полезная информация

8 дивних вчинків, які роблять всі персонажі фільмів

При перегляді деяких фільмів ми часто не розуміємо, що відбувається з логікою головних героїв. З однієї сторони екшн та кадри захоплюють на довгі години переглядів, але коли фільм завершується ми підсвідомо аналізуємо все, що відбувалось на екрані.

deztop.net зібрав найпопулярніші нелогічні вчинки з фільмів, які роблять головні герої, повторюючи їх з фільму в фільм.

1. Читають підозрілі тексти вголос

Коли якийсь персонаж бере в руки старовинну книгу, то обов’язково почне читати в ній написи сумнівного походження, до того ж виключно латиною і вголос. Після цього зазвичай відбується зав’язка фільму, коли появляється демон або якась інша невідома сила, що знищує все на своєму шляху.

2. Не прислухаються до дітей

Ну, звичайно, дорослі набагато розумніші, ніж діти, але інколи варто прислухатись і до їхніх слів, адже вони не рідко стають свідками деяких подій. На жаль, у багатьох фільмах про це забувають.

3. Втікають від переслідування, не намагаючись заховатись

Напевне всі бачили як жертва втікає від переслідувача на машині. Вона біжить прямо по центральній дорозі, нікуди не звертаючи і не намагаючись заховатись там, де машина просто не може проїхати. Це кліше властиве в основному фільмам жахів, трилерам або детективам.

4. «Тут хтось є?»

Популярне запитання, позбавлене логіки у практично кожному фільмі. Невже головний герой сподівається на те, що злодій або вбивця відповість: «-Так, я тут на кухні. Хочеш чаю?». І з фільму у фільм таке питання повторюється багато разів чим вже відверто дратує глядачів. Адже набагато безпечніше бути непомітним та викликати поліцію, а ніж виходити на переговори з злочинцем.

5. Злодії нападають лише по одному

Якщо головний герой повинен вступити в бій з натовпом, де є багато людей, а інколи навіть професійні вбивці — вони обов’язково нападатимуть по одному і лише з того боку, який буде максимально вигідний кіноперсонажу.

6. Падіння ключів в відповідальний момент

Давайте згадаємо як у фільмі «Титанік» Джек, відкриваючи ворота, кинув ключі у воду. Саме це кліше переходить з фільму у фільм, особливо у моменти, коли потрібно якнайшвидше втекти від небезпеки.

7. Герої заходять лише одні в камеру до злочинця

Іноді охорона, поліцейський або детектив зходять лише одні у камеру до надзвичайно небезпечного вбивці. І, як це вже зрозуміло, помирають від рук того ж злочинця. Було б набагато логічніше, якби вони дотримувались хоч елементарних правил самозбереження.

8. Ставлять підозрілі досліди на собі

В основному таку річ можуть зробити лише персонажі, які, напевне, безсмертні. І зазвичай, якщо такий дослід провів головний герой, то він залишиться живим.

Ось такі кліше зібрав для вас deztop.net. А що дратує найбільше вас у фільмах? Поділіться своїми враженнями.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««В большинстве случаев людям причиняет боль не то, что происходит — их ранят собственные ожидания»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

Большая часть пыли в вашей квартире — это остатки вашей мертвой кожи

Путешествия

Карантин


Читайте также