Интересная и полезная информация

8 фото, які доводять, що у кожній країні власні ідеали краси

Оскільки зараз існує маса тенденцій, які відповідають різним вимогам красоти, дівчата слідують їм і підпорядковуються цим стандартам. Для когось цілком нормально підвести брови, злегка очі і нанести нюдову помаду, а хтось не може вийти на вулицю без розтушованих тіней, масивних стрілок, консилера і хайлайтера.

Які б у кого не були смаки та власні ідеали краси, в будь-якому випадку жінка залишається красивою.

deztop.net зібрав до вашого перегляду підбірку фотографій 10 надзвичайно красивих дівчат різних національностей для того, аби показати, наскільки мода мінлива.

Швеція

Шведські дівчата мають в основному світлу зовнішність. Їм притаманне світле волосся та шкіра, глибокі чітко виражені скули та великі очі. Вони підкреслюють ці переваги завдяки скульптору на скулах та невеликим чорним стрілкам на очах.

Близький Схід

Принцеса Аміра аль Тавіл

Дівчатам Близького Сходу притаманні яскраво виражені карі або навіть часто чорні очі, довгі вії та чіткі густі брови. Від природи їх природа наділила красивою виразною зовнішністю, тому красуням достатньо лише підвести каялом або чорним графічним олівцем зону навколо очей та додати пишності віям тушшю або накладними пучками.

Худа Каттан

У жінок східної зовнішності не прийнято робити яскравий акцент на губах, якщо він вже є на очах. Але інколи дівчата добавляють шарму завдяки класичній червоній помаді.

Худа Каттан

Франція

Француженки не звикли робити важкий акцентний макіяж, адже віддають перевагу природній красоті. У їхній косметичці можна зустріти хайлайтер, туш та нюдову помаду. Зазвичай повсякденний макіяж французької дівчини виглядає приблизно так: природні брови, підкреслена лінія росту вій, туш, легкий хайлайтер на виступаючих точках та зовсім трохи рум’ян, помада нюдових відтінків або блиск.

Ірландія

Вогняне довге руде волосся та ніжні блакитні очі — ось головна візитна карточка ірландських дівчат.

В більшості жінки цієї країни є володарками блідно-білої шкіри, тому бронзер завжди є у їхній сумочці. Завдяки ньому вони відкреслюють скули та надають шкірі здорового блиску.

Англія

Красуні з Англії добре знають головний тренд цього року, а саме чіткі, добре заповнені пігментом брови. Однак, при цьому вони майстерно вписують його у загальний макіяж, акцентуючи увагу на них.

Англійські дівчата не звикли виділяти яскраво очі або губи, тому що надають перевагу натуральності.

Сполучені Штати Америки

Американки задають тренди усьому світу. Їхня характерна риса — ідеальний жорсткий контуринг, який виділяє скули, затемнює деякі ділянки обличчя та висвітлює деякі зони. Акценти подаються одночасно як і на губах, так і на очах.

Їхній звичний макіяж настільки змінює обличчя, що вийшов навіть новий тренд у Instagram, де дівчата показуть як змінилось обличчя до і після макіяжу.

Індія

Невід’ємна частина макіяжу індійської жінки — акцент на очах. Від природи яскраві темні очі дівчата підкреслюють чорним каялом та підводкою, користуються блискучими або шимерними тінями та помадами яскравих відтінків. Все це вдало гармоніює з прикрасами у вигляді браслетів, сережок та інколи навіть пірсингу на обличчі.

Південна Корея

Кореянки по своїй природі є власницями світлої шкіри, тому надають перевагу зволожуючим тональним основам, які додають природного сяяня та візуально підсвічують шкіру. На губах переважають червоні відтінки, але чіткі конутри — це табу для справжньої корейської жінки. Вони надають перевагу тінтам, які створюють ефект поцілованих губ.

Так як і американки, кореянки не нехтують силою макіяжу і можуть повністю «перекроїти» лице без скальпеля за допомогою клейких стрічок, пензликів та самих косметичних засобів. Однак, пластикою користується практично кожна друга жінка і це для них є нормою.

А макіяж якої країни світу сподобався найбільше вам? Який ви б хотіли повторити на собі? Діліться своїми враженнями та не забувайте відвудувати наші сторінки у соціальних мережах.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

«Детей следует учить не ЧТО думать, а КАК думать»

Ричард Докинз

Знали ли Вы, что...

Самка тли рождает самок тли уже беременными самками тли.

Путешествия

Карантин


Читайте также