Интересная и полезная информация

ТОП-5 найпопулярніших інста-блогерів України

Ми звикли жити разом зі смартфоном в руках. Без соціальної мережі Instagram неможливо прожити і дня, адже це друга за популярністю соціальна мережа, яка захопила мільйони людей у всьому світі.

Український Інстаграм теж не пасе задніх, а серед наших співвітчизників є багато популярних та успішних блогерів, які мають великі доходи та мільйонну аудиторію.

Олена Венум

У Олени аудиторія понад 2,4 мільйони підписників у Інстаграмі. Та практично 5 мільйонів на ютубі. Після її голосного розлучення з співаком та блогером Русланом Кузнєцовим аудиторія красуні стрімко виросла. Зараз вона зі своїм теперішнім чоловіком Дерелом очікує малюка.

Таня Парфільєва

Аудиторія близько 900 тисяч підписників. Зараз блогерка веде активну роботу над Ютуб-каналом.

Аліна Френдій

Тернопільска блогерка, розмір аудиторії якої складає 1 мільйон підписників. Нещодавно стала щасливою дружиною ресторатора і інста-блогера Петра Заставного, та мамою. Співпрацює з світовими брендами та має декілька колаборацій.

Таня Пренткович

1 мільйон та 100 тисяч підписників нараховується в Інстаграмі Тані. А про її гонорари за рекламу, пости в сторіс та в профілі ходять легенди, адже вартість реклами досить дорога.

Маша Тимошенко

І замикає нашу блогерську п’ятірку Марія Тимошенко, блог якої складає 680 тисяч підписників. Вона не лише займається Інстаграмом, а й веде свій ютуб-канал, де знімає відео на б’юті та модну тематику.

А чи не хотіли б ви створити власний Інстаграм — блог та завойовувати аудиторію багатотисячної публіки?

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

«Мы не случайно выбираем друг друга … Мы встречаем только тех, кто уже существует в нашем подсознании»

Зигмунд Фрейд

Знали ли Вы, что...

Где искать работу? Мы знаем топ 5 секретных мест

Путешествия

Карантин


Читайте также