Интересная и полезная информация

ТОП 5 помилок при плануванні інтер’єру

Затіявши ремонт у будинку, ми часто не розуміємо, що хочемо побачити в кінцевому результаті. Голова йде обертом від новомодних ідей в глянцевих журналах і на сторінках сучасних дизайнерів. Намагаючись вмістити всі тренди в одній кімнаті, ми отримуємо зовсім не те, що хотіли.

Deztop хоче вберегти вас від поширених помилок і допомогти знайти баланс між модними дизайнерськими рішеннями і вашими бажаннями.

Глянцеві шпалери

Насправді, глянцеві шпалери можуть круто доповнити дизайн вашої кімнати. Однак найчастіше виглядають вони не дуже доречно і привертають зайву увагу. Тому краще віддати перевагу матовим стінам, які точно підійдуть практично до будь-якого інтер’єру.

Декоративні різнокольорові подушки

Безумовно поодинці вони виглядають не тільки красиво і естетично, але і додають перчинку вашому будинку. Але як правило, таких подушок кладуть щонайменше десяток, і найчастіше вони просто валяються в довільному порядку, створюючи безлад.

Однотонний дизайн

Монохромні дизайни вже кілька років перебувають на піку популярності. Однак не слід забувати використовувати 2-3 контрастних кольори, наприклад чорний і білий, а не тільки білий або тільки чорний. Це дозволить вашій квартирі виглядати вишукано і дорого, а не створювати атмосферу психіатричної лікарні.

Одіяла на диванах

Такий прийом — пережиток минулого. Ним намагалися або приховати недоліки, або уберегти від пошкодження. Так чи інакше, ковдри є тільки осередком збору пилу і зовсім не є гарним елементом декору.

Скатертини з плівки

Скатертини з плівки — практичний варіант захисту столу від пошкоджень, але це зовсім не має нічого спільного з дизайном. Якщо ви вирішили зробити свою кухню більш затишною і захотіли постелити скатертину, це не полінуйтеся купити кілька скатертин з тканини.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««В большинстве случаев людям причиняет боль не то, что происходит — их ранят собственные ожидания»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

Только на 20% фотографий, размещенных в Интернете, можно увидеть что-то другое кроме обнаженных женщин.

Путешествия

Карантин


Читайте также