Интересная и полезная информация

ТОП 5 развлечений для детей на карантине

Б’юсь об заклад, місяць карантину вже дається батькам в знаки. Ви перепробували вже всі ігри та розваги, але усе вже не те, і зайняти дитину нічим. Проте завдяки вигадливості деяких батьків, у вас ще є можливість не зійти з розуму до кінця карантину.

Deztop з радістю ділиться з вами 5 геніальними ідеями для розваг. З ними, ви забудете, що у квартирі є діти.

Пісочниця посеред кімнати

Дітки дуже люблять порпатися у піску. Вони можуть там годинами ліпити пасочки, різні фігурки чи просто перекидати пісок з місця на місце. При цьому вони абсолютно не вередують і не вимагають компанії. Все що вам знадобиться — це знайти старенький надувний басейн і наповнити його піском. Якщо ж такого басейну у вас немає, можете скористатись непотрібною дитячою ванною або ж клейонкою. Якщо ви вирішите використати клейонку, зверніть увагу, що вам доведеться приклеїти її з двох боків до стіни, аби не вимазувати, та з інших двох зробити бортики з підручних засобів, аби не розносити пісок по всьому будинку. І головне: не переживайте, що дитина забрудниться чи розкидає трішки на підлогу — чого не зробиш заради дитячої усмішки!

Гойдалка

Щоб змайструвати таку гойдалку не потрібно багато зусиль та матеріалів, однак користуватись нею зможуть і дорослі. Вам знадобляться лише два міцних канати, одна широка дошка (три, якщо ви хочете зробити ще спинку) та два гачки, за які можна буде повісити виріб. Думаю процес виготовлення простий до геніальності. Така гойдалка надовго займе ваше чадо, а також сприятиме виплескуванню зайвої енергії.

Палатка

В дитинстві всі ми любили будувати халабуди. Це було особливе таємниче місце, де можна було заховатись від цілого світу, місце, де творилися дива. Таку ж халабуду на новий лад ви можете збудувати зі своїми дітьми. Для опори використовуйте старі труби або дошки, а замість тканини старі покривала і простирадла. Всередину помістіть іграшки, книги — все, що завгодно вашій дитині.

Великий гамак

З міцних тросів сплетіть сітку на ширину всієї кімнати. Для безпеки натягніть гамак на невеликій висоті. Там дітки зможуть стрибати, гратися, і навіть читати книжку у такому місці значно цікавіше. Ось побачите, вашу дитину звідти ще довго за вуха не відтягнеш.

Класики

Добре відома всім нам гра, яку ми звикли малювати крейдою на асфальті. Проте, можливо не кожен захоче бруднити підлогу крейдою, тому є інший варіант. У кожного вдома знайдеться кольоровий скотч чи електроізоляційна стрічка. Просто окресліть межі за допомогою скотчу та позначте цифри. В цю гру можна гратись цілий день, особливо, якщо у вас декілька дітей.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

««Проблема не в том, что мы не можем обеспечить бедных, а в том, что мы не можем удовлетворить запросы богатых»»

Жак Фреско

Знали ли Вы, что...

50 тысяч клеток в вашем теле отмирают и заменяются на новые в то время, как вы читаете это предложение

Путешествия

Карантин


Читайте также