Интересная и полезная информация

Полномасштабное чтиво: 10 книг-толстяков, от которых не в силах оторваться

книги на багато сторінок

Статистика продажів у книгарнях показує, що люди все частіше звертають увагу на товсті книги. Саме так, читачі хочуть знати, за що вони платять, і хочуть відчути в руках вагу книжкової обновочки. Тож книги-товстунці з кількістю сторінок 500+ відтепер в тренді: і чтиво надовго забезпечене, і на книжковій полиці виглядає солідно, і обсяг інтригує та обіцяє багато вражень.

Deztop підібрав для справжніх книголюбів топ-10 книг-товстунів, від яких несила відірватися, навіть якщо на годиннику вже далеко за північ, а до кінця оповіді ще не одна сотня сторінок.

Жоель Діккер “Зникнення Стефані Мейлер”

  • Кількість сторінок: 784

Сорокап’ятирічний капітан поліції Джесс Розенберґ, унікальний слідчий, що розкрив усі справи, за які брався, й дістав за це прізвисько Капітан 100%, вирішує йти у відставку. На прощальній церемонії, під час якої його вшановують десятки колег, з’являється журналістка Стефані Мейлер і заявляє, що двадцять років тому в найпершій справі, яка стала визначальною в кар’єрі Розенберґа й кардинально змінила його життя, капітан припустився фатальної помилки, через яку в убивстві чотирьох людей обвинуватили невинну особу.

За кілька годин Стефані Мейлер, яка самостійно провадить розслідування того давнього злочину, таємничо зникає. Капітан Розенберґ вирішує зачекати з відставкою й береться за повторне слідство…

Жан-Мішель Генассія “Клуб невиправних оптимістів”

  • Кількість сторінок: 640

Париж кінця 1950 — початку 1960-х років, епоха рок-н-ролу й Алжирської війни. Героєві дванадцять — вік, коли все: навчання в ліцеї, родинний конфлікт, розлучення батьків, зрештою, взагалі життя — дається досить важко. Тож Мішель Маріні переймається не так навчанням, як грою в кікер, музикою, фотографією та читанням.

Завдяки таланту забивати голи маленьким червоним м’ячиком, він став завсідником бістро «Бальто». Там, у прихованій кімнаті, прозваній Клубом невиправних оптимістів, він знайшов прихисток і друзів — інтелектуалів, які, щоб урятувати своє життя, перетнули Залізну завісу. Ця зустріч раз і назавжди змінила життя Мішеля. Бо всі ці люди були невиправними оптимістами.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

«Я никогда не отдам жизнь за свои убеждения, потому что я могу ошибаться»

Бертран Рассел

Знали ли Вы, что...

В среднем человек во время сна съедает 70 насекомых и 10 пауков

Путешествия

Карантин


Читайте также