Интересная и полезная информация

ТОП-5 фільмів лише російського кінематографу

До вашої уваги ми хочемо представити фільми, які справді гідні вашого часу. Ми створювали багато добірок з іноземним кіно, які, судячи з відгуків, вам дійсно сподобались. Сьогодні ми підібрали для вас фільми суто російського походження.

1. Холоп

Фільм «Холоп» зайняв лідерські позиції у світі сучасного російського кіно. Фільм не лише розважального характеру, а й повчального, адже історія ведеться про сина багатих батьків, які вирішили провчити свого сина і організували йому «переворот свідомості». Радимо обов’язково переглянути разом з сім’єю.

2. Сторож

Фільм легендарного редисера Юрія Бикова, який розповідає про буденне життя сторожа, який охороняє забутий санаторій. Згодом туди навідується багата пара молодих людей, які вирішили орендувати номер в цьому санаторії і головний герой розуміє, що це не просто так, адже вони від когось переховуються.

3. Московський романс

Скромна спокійна дівчина Євгенія раптово отримує велике спадкоємство, а саме трьох-кімнатну квартиру в центрі Москви. Коли Женя вирішила відвідати квартиру, її здивувала кількість людей, що там перебувала, адже як виявилось, окрмі неї там будуть жити ще кілька людей. Фільм просто «набитий» приємними емоціями та добротою, тому це ідеальний варіант для релаксу.

4. Вірність

Олена працює акушером-гінекологом, а її чоловік артист в місцевому театрі. Здавалось би, що все ідеально у їхній сім’ї, але одного дня Олена розуміє, що вона підозрює свого чоловіка у зраді.

5. Одеса

Літо. Одеса. На вулиці 1970 рік. Фільм відзнятий на особистих реальних переживаннях режисера Валерія Тодоровського, тому щирість стрічки ви відчуєте ще з екранів. Дуже хороше кіно для домашнього вечірнього перегляду в сімейному колі.

А ви є прихильниками російського кіно чи надаєте перевагу лише Голлівуду?

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

«Владение само по себе уже потеря. Никогда ничего нельзя удержать, никогда!»

Эрих Мария Ремарк

Знали ли Вы, что...

50 тысяч клеток в вашем теле отмирают и заменяются на новые в то время, как вы читаете это предложение

Путешествия

Карантин


Читайте также