Интересная и полезная информация

10 фруктов, которые стоит есть, чтобы легко и быстро похудеть

10 фруктів, які допоможуть схуднути

Літо — сезон ягід та фруктів, а отже сприятлива пора для тих, хто прагне схуднути. Адже не обов’язково виснажувати себе жорсткими дієтами, достатньо займатися спортом і харчуватися збалансовано.

Фрукти сповнені вітамінами, клітковиною та іншими поживними речовинами. У них мало калорій, але багато харчових волокон, що може неабияк посприяти схудненню. Фрукти — це чудовий перекус. Ви отримаєте мінімум зайвих калорій, зате отримаєте задоволення і відчуття ситості.

Deztop склав список із топ-10 фруктів, які допоможуть легко і швидко схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ПРИНЦИПІВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ СХУДНУТИ БЕЗ ДІЄТ

1. Яблуко

“Одне яблуко в день — і лікар не потрібен”, — стверджує відоме англійське прислів’я. Яблука й справді багаті на вітаміни та мікроелементи, а ще це один з найкращих перекусів для людей на дієті.

Яблука низькокалорійні, але багаті на клітковину. У великому яблуку (223 грами) лише 116 калорій, але аж 5,4 грами клітковини, що додає організму відчуття ситості за мінімальної кількості спожитих калорій.

Таким чином завдяки яблукам ви можете з’їсти менше їжі упродовж дня. Тільки вдумайтесь: яблуко майже утричі поживніше за шоколадний батончик.

Дослідження показує, що яблука найкраще їсти цілими, а не вичавленими у сік — щоб зменшити голод та контролювати апетит.

2. Ківі

Ківі — джерело вітамінів С та Е, фолієвої кислоти та клітковини. Ківі допомагає контролювати рівень цукру в крові, покращує рівень холестерину, і підтримує здоров’я кишківника — усе це додаткові стимули для втрати зайвої ваги.

Ківі також багаті на харчові волокна. В одному маленькому ківі (69 г) є більше двох грам клітковини, що сприяє відчутті ситості.

Крім того, у ківі низький глікемічний індекс, тому він чудово підходить для людей з діабетом.

Можно поделиться с друзьями:

Цитата дня

«Я никогда не отдам жизнь за свои убеждения, потому что я могу ошибаться»

Бертран Рассел

Знали ли Вы, что...

Топ 5 самых полезных фруктов для похудания и иммунитета

Путешествия

Карантин


Читайте также