Цікава та корисна інформація

П’ятірка найцікавіших психологічних трилерів, які неможливо стерти з пам’яті

Щоб зекономити ваш час на перегляді тривіальщини, Deztop зібрав для вас 5 захоплюючих детективів, від яких проходить мороз по шкірі.

Тихе місце 2 (2020)

Продовження першої частини глибокого трилера, у якому сім’я бореться за життя. Проте все не так просто як здається – землю заполонили монстри, які реагують виключно на звуки. Оскільки в сім’ї маленькі діти, що несумісно з поняттям “тиша”, монстри зуміли віднайти їх дім. Тепер їм доведеться вирушити у подорож і зіткнутися віч-на-віч з небезпекою.

Гра на виживання (2012)

Одного дня неочікувано сестра Джилл зникає. Дівчина вирішує, що це справа рук маньяка-вбивці, який колись викрадав її саму. Тепер дівчині необхідно розібратися з ним один на один.

Номіс (2018)

В центрі сюжету колишній суддя, який використовує свою колегу Лару в якості приманки для злодіїв. Проте одного разу все пішло не за планом і дівчину викрали.

Засновано на реальних подіях (2017)

Письменниця Дельфіна раптово стає знаменитою, проте відразу стикається з великою кількістю погроз і впадає у глибоку депресію. На допомогу їй приходить фанатка Ель. Дельфіна погоджується, щоб та підмінила її на зустрічі з фанатами і навіть не здогадується, що зупустила ланцюг жахливих подій.

Мій янгол (2019)

Жінка не може впоратись із втратою доньки, замикається в собі і втрачає зв’язок з реальністю. Проте через 7 років вона зустрічає дівчинку, в якій впізнає свою дочку і втрачати її вдруге Ліззі не збирається.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

За день кров людини долає дистанцію більш ніж в 19 кілометрів

Подорожі

Карантин


Читайте також