Цікава та корисна інформація

5 новеньких серіалів, що вразять кожною серією

Швидше за все про ці серіали ви ще не чули, але ви просто зобов’язані їх подивитись! Кожна серія переглядається на одному диханні, а включивши одну, ви більше не зможете зупинитись. Разом з ними ви зможете і посміятись, і поплакати, і попереживати.

Deztop бажає вам приємного перегляду!

Проєкт «Синя книга» (Project Blue Book, 2019)

Заснований на реальних подіях серіал розповідає про появу НЛО. Події відбуваються у 50-х роках 20 століття. Головний герой Ейдан Гіллен бере участь у секретному проекті “Синя книга”, що займається дослідженням інопланетних об’єктів і згодом усвідомлює, що щось нечисто.

Рейтинг КіноПошук – 7,6

Лялечка (Dollface, 2019)

В центрі сюжету дівчина Джулс, яка нещодавно розійшлась зі своєю другою половинкою. Вона тяжко переживала розставання, багато думала і аналізувала свої помилки у минулому. І тепер Джулс серйозно налаштована усе виправити.

Рейтинг КіноПошук – 7,4

Незвичайний плейлист Зої (Zoey’s Extraordinary Playlist, 2020)

Головна героїня мюзиклу Зої неочікувано отримує суперздібність – тепер вона чує чужі думки. Проте досить незвичним способом – через пісні. Зовсім скоро її життя перетворюється на мюзкл.

Рейтинг КіноПошук – 7,8

Послання з іншого світу (Dispatches from Elsewhere, 2020) 

Серіал “Послання з іншого світу” – це своєрідний квест. Компанія друзів проходить різноманітні завдання і з головою поринає у нові пригоди. Проте незабаром вони починають підозрювати щось нечисте.

Рейтинг КіноПошук – 6,2

Мисливці (Hunters, 2020)

Серіал розповідає про компанію мисливців за нацистами. Одного разу головний герой Джон знаходить свою бабусю мертвою і вирішує розібратись у чому вправа. Трішки покопавшись в деталях, він збирає команду, і разом вони вирушають в США, аби створити там Четвертий рейх.

Рейтинг КіноПошук – 7,2

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

5 причин свербіння голови та способи їх усунення

Подорожі

Карантин


Читайте також