Цікава та корисна інформація

Кращі мультфільми про принцес Діснея

Багато дівчаток люблять дивитися мультики про прекрасних принцес. На студії Волта Діснея створюються неймовірні й незвичайні героїні, які не тільки дуже гарні, але й добрі, і вміло справляються з усіма труднощами, що зустрічаються їм на життєвому шляху. У таких мультфільмах завжди присутній оптимізм і віра, що добро обов’язково переможе зло.

Олена — принцеса Авалора (для будь-якої глядацької аудиторії)

У прекрасному королівстві Авалор все було ідеально, поки не з’явилася зла чаклунка, яка вирішила захопити престол і все королівство. Принцеса Олена виступає проти відьми, що призводить до жахливих наслідків, і юна добра дівчина потрапляє в амулет. Благо, принцеса Софія допомагає вийти Олені з ув’язнення, і після перемоги над чаклункою вона займає своє законне місце на троні.

Принцеса і жаба, США (сімейний мультфільм)

Головна героїня мультику — це дівчина Тіана, яка заробляє собі на життя, працюючи офіціанткою в ресторані. Як і всі дівчатка, вона мріє стати прекрасною принцесою. Одного разу в місті з’являється справжній принц, який приїхав зустрітися з магом, але сталося так, що після сеансу він перетворюється у звичайну жабу ….

Чарівна історія Жасмин: подорож принцеси

Прекрасна принцеса Жасмин стикається з безліччю життєвих випробувань, коли її вороги, заздрячи щастю султанської доньки, намагаються нашкодити дівчині. Однак героїня не здається, намагається звикнути до всіх умов, не впадає у відчай і завжди знаходить вихід з будь-якої ситуації. За щасливим збігом обставин, вона отримує несподівану допомогу і хороший шанс на порятунок.

Софія Прекрасна: Історія принцеси

Софія дуже добра, мила й щира. Одного разу її мама виходить заміж за короля, і вона стає справжньою принцесою. Дівчинка навчається правил етикету і хорошим манерам, і знаходить собі вірних і відданих подруг. У неї з’являється зведена сестра — дочка короля. Все йде добре, але Софії належить ще багато чому навчитися, в тому числі, і чаклунства.

Рапунцель: Дорога до мрії, США 2017

Принцеса Рапунцель красива і довговолоса дівчина, яка в минулому жила з відьмою в ув’язненні. Після звільнення вона пізнає прекрасний, цікавий і насичений світ, але все ще не готова до коронації. Батьки дівчини не розуміють її відчаю, а сама Рапунцель сприймає корону, як чергову в’язницю, тому жадає втекти з сім’ї назустріч пригодам.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Натуральні солодощі — топ 5 замінників шоколаду

Подорожі

Карантин


Читайте також