Цікава та корисна інформація

Міграція в Америку: 10 фактів про вашу “американську” мрію

Америка – це країна, де мрії можуть стати реальністю, якщо ви готові докласти до цього зусиль. Здавалося б, багато хто живе тією самою американською мрією – з приватними будинками, білими парканчиками і миловидними алеями, але насправді ті, кого ви бачите по телевізору і в журналах, складають менше 5% людей з реальним багатством. Ці факти допоможуть вам краще зрозуміти, як саме багатство розподіляється між американським населенням і чи реально стати багатим американцем. Можливо, деякі твердження вас трохи шокують…

Багатії нічим не виділяються

В Америці проживає більше мільйона мільйонерів, і більше 70% з них народилися бідними. Вони живуть у середніх кварталах, у звичайних будинках, не їздять на розкішних автомобілях і ніколи не витрачали більше 100 доларів на пару взуття. В такому випадку, виникає питання, куди вони витрачають свої гроші? За статистикою багата людина швидше витратить кошти на додаткову освіту, яким в майбутньому зможе поповнити свій гаманець або ж поліпшить житлові умови.

Багатих не так вже й багато

У це складно повірити, але менше 5% населення США по-справжньому заможні. 35% людей держави вважаються працюючим середнім класом, 50% – працюючим нижчим класом, а 10% – бідними.

Освічений американець-багатий американець

Більше 50% людей, які відвідували уроки управління особистими фінансами в коледжі, є власниками будинків і мають власні заощадження понад 70 000 доларів до 40 років. Близько 60% людей, які ніколи не відвідували фінансові уроки, мають заощадження менше 20 000 доларів, і лише 10% з них є власниками будинків.

Кілька слів про багатих іммігрантів

Люди, що народилися в інших країнах, складають більше 70% мільйонерів в Америці. Парадоксально, але факт! В Америці до категорії багатіїв можна віднести канадців, японців або китайців, але ніяк не рідне населення країни…

Старість не за горами…

Ще один дивовижний факт. Іммігрант частіше виходить на пенсію багатим, ніж той, хто тут народився і виріс. Цілком ймовірно, що це пов’язано з бажанням поліпшити своє життя, якого у американців менше – вони ж і так народжені в перспективній демократичній країні.

Домашня бухгалтерія

Вони, як правило, заощаджують більшу частину своїх доходів і краще керують своїми особистими фінансами в цілому, ніж жителі інших країн. Рахувати гроші і контролювати бюджет практично закладено в генах.

Робота на боса не призводить до успіху

Менше 10% людей, які працюють на когось, коли-небудь стають багатими, і більше 90% населення знаходяться в цій категорії.

Своя справа приносить мільйони

Більше 70% мільйонерів є підприємцями і мають власний бізнес.

Трохи про середній клас

Більше 35% населення США вважаються працюючим середнім класом. Не все так досяжно, як здається. Комусь потрібно і руками працювати навіть в Америці.

Багатий сусід

Більшість багатого населення – це ніяк не знаменитості або нафтові магнати. Це звичайні люди, які вміють правильно розпорядитися своїм капіталом. Найнесподіваніше, що ви можете жити поруч з ними роками і ніколи не дізнаєтеся про це.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Людина вмирає тоді, коли перестає змінюватися, а похорон – просто формальність»

Генрі Форд

Чи знали Ви, що...

Кози сплять з відкритими очима. Єдиною ознакою, за якою можна зрозуміти, чи вона спить, є її вуха, які розслаблюються і повисають

Подорожі

Карантин


Читайте також