Цікава та корисна інформація

Коронавірус: що Том Хенкс, PINK і інші зірки говорять про COVID-19

Навіть Голлівуд не є захищеним від пандемії корона вірусу, яка охопила більшу частину світу. Багато знаменитих людей діляться своїми думками щодо спалаху і того, як вони справлялися з вірусом, в тому числі Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон, які обоє отримали позитивний результат тесту на корона вірус в Австралії.

Хенкс і Вілсон, обом по 63 роки, виписали з австралійської лікарні 16 березня, через п’ять днів після того, як їх госпіталізували і вони отримали позитивний результат аналіз на корона вірус, каже їхній син Чат Хенкс. 29 березня Вілсон оголосила в Instagram, що вона “пережила COVID-19”, а Хенкс повідомив про повернення пари в США 28 березня.

“Гей, народ … ми зараз вдома, як і більшість Америки, ми залишаємося вдома і дотримуємося самоізоляції. Дуже, велике спасибі всім в Австралії, хто доглядав за нами. Ваша турбота і наставництво зробили можливими наше повернення в США. І велике спасибі всім вам , хто звернувся з добрими побажаннями. Ми з Ритою дуже це цінуємо », – написав він у Twitter.

3 квітня співачка Pink зробила твіт, що вона отримала позитивний тест на корона вірус, через два тижні після того, як у неї і її сина виявили симптоми COVID-19. “Всього кілька днів тому ми пройшли повторну перевірку, і тепер, на щастя, негативні”, – сказала вона.

Вона продовжує звинувачувати уряд США в тому, що воно не зробило тести більш доступними “для захисту наших дітей, наших сімей, наших друзів і наших громад”.

Також Pink заявила, що робить дві пожертви: 500000 доларів до фонду швидкої допомоги університетської лікарні в Філадельфії на честь своєї матері, яка там працювала; і 500 000 доларів в кризовий фонд Лос-Анджелес на надзвичайні ситуації пов’язані з COVID-19.

Принц Чарльз, спадкоємець британського престолу, отримав позитивний тест на корона вірус після “прояви легких симптомів”, – як заявляє Кларенс-Хаус з офіційної королівської резиденції.

“Принц Уельський отримав позитивний тест на корона вірус”, – йдеться в повідомленні, крім слабких симптомів, він “в хорошому самопочутті і протягом останніх декількох днів працює вдома”.

Принц Уельський, якому 71 рік, самоізолювався в королівському маєтку в Шотландії, а його дружина Камілла, 72 роки, отримала негативний тест на вірус. Також неясно, чи були інфіковані мати Чарльза, королева Єлизавета II, або її чоловік, принц Філіп.

3 квітня Джекі Чан поділився відео в Twitter, закликаючи людей залишатися вдома, щоб допомогти вберегти інших в безпеці. “Я знаю, що зараз дуже важкий час для всіх”, – сказав він. “Дуже важливо залишатися вдома зі своєю сім’єю і дотримуватися правил. Якщо вам доведеться виходити на вулицю, будь ласка, не забудьте надіти маску для обличчя і часто мити руки”.

Ідріс Ельба 17 березня заявив в Twitter, що отримав позитивний тест на корона вірус.

“Сьогодні вранці я зробив тест на COVID-19 і він виявився позитивним. Відчуваю себе нормально, поки у мене немає симптомів, але я був ізольований, оскільки дізнався про моє можливе зараження вірусом”, – актор опублікував відео-анонс.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Кредит онлайн як вихід зі скрутної ситуації. «Ваша готівочка» — кредит онлайн для всіх

Подорожі

Карантин


Читайте також