Цікава та корисна інформація

ТОП 10 серіалів, від яких ви не зможете відірватися

Так довго були на карантині, що переглянули всі можливі фільми і серіали? Не турбуйтеся, у нас є для вас дещо дуже цікаве. Але будьте обережні, адже включивши одну серію, ви випадете з реальності надовго.

Що ж, ось, що знайшов для Вас Top 10. Приємного перегляду!

Кінець дитинства (США, 2015)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - orig-3-1024x576.jpg

Серіал описує прихід прибульців на Землю, які хочуть взяти верх над людством. Маючи безліч сучасної техніки, вони припиняють військові конфлікти в усьому світі. Для спілкування з людською расою інопланетян і вибрали простого фермера Ріккі Стормгрена. Вони подарували людині щось, що допомогло великій кількості хворих зцілиться. Але навіть лояльне навчання має тиск на людство, тому люди повстають проти прибульців.

Голлівуд (США, 2020)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 5e9ebc017fa1d.jpeg

Серіал описує події в Голлівуді в 1940-і роки. У той час багато хто намагався просунутися вперед по Зоряних кар’єрних сходах, зокрема реальні знаменитості, наприклад Рок Хадсон. І ось після світової війни, багато юних акторів рвонули завойовувати Голлівуд. Вони були сповнені рішучості і амбіцій, тому заради слави були готові на все. Але ще не знали з чим їм насправді доведеться зустрітися.

Роки (Великобританія, 2019)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 1_d_850.jpg

Серіал ґрунтується на подіях найближчого майбутнього: у Великобританії головний пост займає вельми екстравагантна дама, прихід якої потряс весь світ. Паралельно з цим детально зображено 15 років з життя веселої сім’ї Лайонс і всі її рутинні проблеми.Сериал основывается на событиях ближайшего будущего: в Великобритании главный пост занимает весьма экстравагантная дама, приход которой потряс весь мир. Паралельно с этим детально изображено 15 лет из жизни веселой семьи Лайонс и все ее рутинные проблемы.

Агнці Божі (Австралія, 2019)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 962773.jpg

У центрі сюжету 3 католицькі черниці, які є останніми сестрами Ордена Святої Агнеси. Проживають вони в майже зруйнованому монастирі. Там немає електрики та інших благ цивілізації, тому кожен наступний день нагадує попередній. День у день вони доглядають за худобою, практикують старовинні ритуали й розповідають один одному казки. Але їх спокійне життя зруйнував юний і вельми привабливий священник…

Ворожнеча (США, 2017)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - gsia2bquy1k.jpg

Серіал складається з двох сезонів. Перший називається “Бетт і Джоан” і повідає він нам про боротьбу за місце під сонцем між двома дівчатами, як Ви вже напевно здогадалися Бетт і Джоан. Все почалося ще в 1962 році під час знімання спільного фільму і тривало багато років. Другий сезон- “Букінгемський палац”, який повинен був бути представлений в 2019 році, але незадовго до цього сценарій заблокували.

Плач (Великобританія, 2018)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - unnamed-6.jpg

У центрі сюжету молода пара, новоспечені батьки Джоанна і нещодавно розлучений Алістер. Одного разу вони відправляються в Джелонг, щоб відстояти право опіки над дочкою чоловіка. Але по дорозі туди їх маленький син зникає. У слідстві чого відносини між закоханими руйнуються, і Джоанна майже впадає в депресію.

Неортодоксальна (Німеччина, 2020)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 52010783.jpg

Серіал розповідає нам історію особливої дівчинки, яка живе в містечку зі строгими консервативними порядками, не дотримуватися яких категорично не можна. За порушенням слід дуже суворе покарання. Тут не можна користуватися телефоном, Інтернетом, телевізором і вже тим більше соціальними мережами, а всі шлюби укладаються виключно за домовленістю, адже місія жінки – продовження роду і нічого більше. Есті була з тих, хто не хотів залишатися в місті, тому при першій же можливості втекла. Їй вдалося знайти спокійне нормальне життя, забувши про минуле, але незабаром воно дає про себе знати – колишні співмешканці починають її шукати, щоб у що це не стало повернути додому.

Алеф (Туреччина, 2020)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 2623440_1200x627-1024x535.jpg

На перший погляд, типовий детективний серіал, в якому кожну серію відбувається новий злочин. Але тут також є інша сюжетна лінія. Одного разу молодий хлопець стає свідком страшного злочину і відтоді мріє помститися зловмисникам. Тоді він вирішує вибрати чесний шлях помсти й надходить на службу в елітний відділ поліції. Сильне бажання помсти допомагає юнакові швидко підійматися по кар’єрних сходах і тепер йому ніхто не зможе перешкодити встановити справедливість.

Жуки (Росія, 2019)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 39693b74459432e506b123e7f0c68c3c_ce_676x448x110x0_fitted_740x0.jpg

У центрі сюжету троє хлопців – Микита, Ден і Артемій, які винайшли абсолютно новий додаток для смартфонів. Вони мріють скоріше його продати, щоб заробити купу грошей і втілити всі свої мрії. Але перед самою угодою їх забирають в армію. Хлопці не втрачають надію і знаходять альтернативний варіант – служба в глухому селі. Але відсутність інтернету заважає продовжити роботу.

Жартую (США, 2018)

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 40425906-1054810.jpg

У головній ролі відомий ведучий дитячого шоу Джефф Піччірілло. Він прославився на всю країну, його люблять не тільки мільйони дітей, а і їхні батьки. Але сам він переживає складні часи – його син загинув в автокатастрофі, з дружиною відносини не складаються, а з батьком і зовсім не може знайти спільну мову.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Практично кожна людина за своє життя “намотує” пряму, яка дорівнює 5-ти земним екваторам.

Подорожі

Карантин


Читайте також