Цікава та корисна інформація

ТОП 5 фільмів, які вартують найвищої оцінки

Декілька років тому ці фільми були номіновані на премію “Оскар”, однак згодом були безпідставно забуті. Вони поєднують у собі все, що необхідно, аби назвати фільм гідним, вартісним, цікавим – професійну акторську гру, оригінальний сюжет та неабияке візуальне сприйняття.

Deztop хоче нагадати вам про 5 давно забутих шедеврів та подарувати незабутні емоції.

Гра в імітацію (The Imitation Game, 2014)

В головній ролі улюбленець мільйонів Бенедикт Камбербетч, який грає британського логіка та математика Алана Тюрінга. У ході Другої світової війни чоловік був важливою персоною, адже разом зі своєю командою він розшифровував німецький код, чим допоміг виграти війну. Вони зробили практично неможливе і масштаби їхньої роботи важко було описати. Проте згодом Алан зазнав переслідувань через свою сексуальну орієнтацію.

Теорія всього (The Theory of Everything, 2014)

Біографічний фільм описує молоді роки відомого на весь світ фізика Стівена Гокінга, а також історію кохання з його дружиною Джейн. Познайомились вони, навчаючись в Кембриджі. Спершу їм здалось, що вони абсолютно різні і їхні дороги більше ніколи не перетнуться, однак їхні почуття спалахнули в одну мить неочікувано для них самих. Кінострічка не оминає і наукових досягнень чоловіка. Не зважаючи на страшний діагноз, талановитий фізик збудував успішну кар’єру та завів чудову сім’ю.

Інтерстеллар (Interstellar, 2014)

Кінострічка проливає світло на можливий розвиток подій у найближчому майбутньому, коли планета Земля не зможе підтримувати життя людей. Тому NASA розробляє проект і збирає команду бажаючих для пошуків нової планети, придатної для існування людства. Головний герой Купер покидає сім’ю і відправляється з командою на пошуки, аби забезпечити рідним щасливе майбутнє.

Одержимість (Whiplash, 2014)

В центрі сюжету юний і амбіційний ударник Ендрю, який жадає стати відомим на весь світ. Щоб втілити свою мрію, хлопець вступає у Шафферську консерваторію. Там він потрапляє в оркестр до справжнього генія, який має намір відточити майстерність юнака. Однак його методи були не зовсім гуманними, тому дорога до мрії була викладена стресом та тяжкою працею.

Американський снайпер (American Sniper, 2014)

Фільм оповідає нам про долю Кріса Кайла на війні. В ході запеклої боротьби з Іраком чоловік вбиває понад 160 людей, за що отримує прізвисько “Легенда”. Щоразу йому доводиться нелегко, адже він змушений вбивати не тільки ворогів-солдатів, а й жінок та дітей. Автор не оминає зображення почуттів і думок Кріса щодо впливу війни на його життя та долю.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Якщо подивитися на найдальшу з видимих з Землі зірок, то ми побачимо її станом на 4 мільярди років тому

Подорожі

Карантин


Читайте також