Цікава та корисна інформація

Топ 5 найкрасивіших місць для осінньої подорожі

Літо — чудова пора року, але час його з вдячністю відпустити та передати естафету не менше прекрасній осені. У зв’язку зі становищем у світі, не багатьом вдалося здійснити літню подорож.  Тому, якщо ви перенесли поїздку на осінній період, цей пост стане як ніколи корисним для вас. Найкрасивіші види, традиційна осіння кухня і місцева культура — ми підібрали Топ 5 кращих країн, де ви не просто побачите багряні пейзажі й почуєте звучання осіннього листя, ви відчуєте осінь душею …

Аспен, Колорадо

Саме тут ви потрапите в найбільші осикові ліси у світі. У холодну пору року вони стають ще більш прекрасними, завдяки своєму забарвленню. Багато хто порівнює осиковий осінній ліс із золотим сяйвом. Крім золотих лісів Аспен може похвалитися горами та різноманітними гірськолижними курортами — тут кожен відпочивальник знайде щось особливе для себе.

Токіо, Японія

Токіо здається ще більш чарівним, коли листя стає буро-червоним! Якщо ви запланували осінній тур, то Токіо — один з кращих варіантів. За короткий період часу ви зможете помилуватися не тільки чудовою природою, але і традиційними японськими храмами, неймовірною сучасною архітектурою і навіть місцевим Діснейлендом. Токіо — це бурлива суміш японської культури, яка вміло поєднує часточку давнини та сучасного світу.

Единбург, Шотландія

Середньовічна архітектура, чарівні вулиці та приголомшливі осінні пейзажі — дуже важко не закохатись в це місце. Побувавши тут одного разу, ви будете збирати гроші на повторні поїздки й подумки щодня будете там! Вас зустрінуть з широко розкритими дверима Единбурзький замок і Королівська галерея — головні символи старої Шотландії. А всю красу осінньої природи ви відчуєте, відвідавши Прінсес стріт Гарденс, Едінбурзький зоопарк або ж Парк Холіруд.

Вермонт, США

Немає нічого більш мальовничого, ніж Вермонт восени. Це місце швидше для тих, хто готовий годинами бродити по осіннім лісам, споглядати неймовірні гірські краєвиди та спостерігати за осінніми струмками. Природа тут чудова, є можливість познайомиться з істинною американською культурою і подивитися, як по-справжньому живуть американці.

Баварія, Німеччина

Начебто ви потрапили на сторінки книги, ніби-то такого не може бути наяву. Ні, це реальність! Всі ці осінні баварські замки, буро-червона природа, неймовірний Октоберфест і звичайно ж німецька кухня — все від знаменитого торта Шварцвальда до традиційного пива. Одним словом, осінній відпочинок в Баварії вам надовго запам’ятається!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Неможливо стати масоном, будучи атеїстом. Первинна вимога до потенційних членів – віра в якусь вищу силу

Подорожі

Карантин


Читайте також