Цікава та корисна інформація

6 найкращих високогірних ресторанів в Європі

6 найкращих високогірних ресторанів

Якщо вас манять засніжені гори та романтика найбільших вершин Європи, тоді ці ресторани точно вам сподобаються. Бо що може бути кращим, ніж споглядати з панорамних вікон скелясті вершини гар, сидячи у теплому затишному ресторані за чашкою ароматної кави чи бокалом вишуканого вина?

Альпійський сир, м’ясо, приготоване за старовинними рецептами, Тартіфлет і фондю, середземноморська кухня з морепродуктами і свіжими овочами, вишукана атмосфера і величезні панорамні вікна з приголомшливим видом – тут все створено для того, аби ви відчували себе як в казці!

1. NAMMOS Courchevel 1850 (Куршавель, Франція)

Цей ресторан знаходиться у знаменитому гірськолижному курорті Французьких Альп – Куршавелі.

6 найкращих високогірних ресторанів

На просторій терасі, що розташувалася впритул до гірськолижного спуску, можна помилуватися навколишніми піками гір і сосновим лісом. А всередині на вас чекає затишний інтер’єр в стилі гірського шале, добірні вина і вишукана середземноморська кухня.

2. La Folie Douce (Валь-Торанс, Франція)

La Folie Douce – відома мережа клубів у Франції, розташованих у популярних курортах Альп, зокрема і в Валь-Торансі. Тут свято і вечірки не припиняються весь сезон. На величезній терасі на висоті 2600 метрів над рівнем моря імениті діджеї змушують гостей забути про мороз, сніг і катання на лижах і відриватися на повну.

6 найкращих високогірних ресторанів

А якщо танці та гучна музика вам не до душі, тоді трохи далі від танцювальної зони розташована ще одна тераса, де можна насолодитися видом на гори за келихом ексклюзивного вина і замовити вишукані страви на вечерю.

6 найкращих високогірних ресторанів

3. Gourmet Restaurant Schaufel Spitz (Штубай, Австрія)

З гурме-ресторану Schaufelspitz, що знаходиться на самісінькій на вершині льодовика Штубай (2900 метрів), можна насолоджуватися одними з найкращих альпійських пейзажів Тіролю.

6 найкращих високогірних ресторанів

Ви також зможете скуштувати тут автентичні страви австрійської кухні, які для вас готуватимуть одні з найкращих кухарів Європи. Влаштуватися тут можна або на відкритій терасі, або всередині біля каміна та панорамного вікна.

4. Ice Q (Тіроль, Австрія)

Цей незвичайний на вигляд ресторан в самому серці Альп зачарує вас з першого погляду своїми приголомшливими пейзажами довкола. На висоті 3048 метрів над рівнем моря ви зможете насолоджуватися вершинами гір-трьохтисячників, а в барі вам запропонують на вибір найкращі вина світу.

6 найкращих високогірних ресторанів

До речі, цей ресторан став однією з головних локацій для зйомок фільму про Джеймса Бонда “007 Спектр”.

6 найкращих високогірних ресторанів

Читайте також: ТОП-10 НАЙЧИСТІШИХ МІСТ СВІТУ

5. Piz Boè Alpine Lounge (Альта-Бадія, Італія)

Величезні панорамні вікна цього ресторану і простора тераса відкривають вид на мальовничий маршрут Селла Ронда – один з найкрасивіших в Італійських Альпах.

високогірний ресторан

Ресторан знаходиться на найвищій точці канатної дороги, тут мандрівники можуть розслабитися, насолодитися пейзажами, швидко перекусити в сендвіч-барі або пообідати в вишуканому панорамному ресторані.

6. Chez Vrony (Церматт, Швейцарія)

Цей затишний альпійський ресторан розташувався обабіч лижної траси на висоті 2100 метрів і вже більше ста років належить одній родині. Кожен гість може замовити тут келих вишуканого вина і прилягти відпочити на дерев’яному лежаку, звідки відкривається вид на пік гори Матергорн – сьомої за висотою гірської вершини Альп.

6 найкращих високогірних ресторанів

Однією з родзинок закладу є те, що тут для приготування страв використовуються лише власні органічні продукти, а їхні традиційні рецепти, як і сам ресторан, передаються з покоління в покоління.

Читайте також:

ТОП-10 НАЙКРАЩИХ ПЛЯЖІВ СВІТУ

10 КОСМІЧНИХ ПЕЙЗАЖІВ, ЯКІ НАСПРАВДІ МОЖНА ЗУСТРІТИ НА ЗЕМЛІ

ТОП-10 НАЙБІЛЬШ БАРВИСТИХ МІСТ У СВІТІ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Щастя – вибір кожного. Топ 5 способів бути щасливим

Подорожі

Карантин


Читайте також