Цікава та корисна інформація

ТОП 5 захоплюючих книг, від яких ви не зможете відірватись

Геніальні романи та цікаві історії – неабияка приманка для режисерів, адже вони можуть стати успішним сценарієм для майбутнього фільму. Проте не завжди вдається втілити цю ідею в реальність… Буває прочитаєш книгу, вирішуєш подивитись її екранізацію і розчаровуєшся, адже книга була в рази яскравішою…або ж навпаки. На щастя, з будь-якого правила є виняток і наступна підбірка найкращий цьому доказ.

Deztop знайшов для вас 5 книг, екранізація яких нічим не гірша, і яка може повністю замінити прочитання оригіналу.

Джоан Роулінг “Несподівана вакансія”

Роман описує події у містечку Пеґфорд. Дія починається загибеллю члена місцевої ради Баррі Фербразера. Після цього розпочинається боротьба за вакантне місце. Майлз Моллісон, Колін Вол і Саймон Прайс воліють зайняти цю посаду. Син останнього хоче знати батька з посади і йому це вдається. Цим самим він запускає ланцюг заворушень і неприємностей.

Джордан Белфорт “Вовк з Волл-стріт”

В 90-тих Джордан Белфорт набув собі ворогів та лихої слави. Він заробляв тисячі доларів за хвилину, у нього була прекрасна дружина і 2 дітей. Однак чоловік тринькав гроші на право і наліво і жодна повія не пройшла мимо нього. Автобіографічний роман Джордана Белфорта показує іншу сторону успішної Волл-стріт.

Стівен Кінг “Доктор Сон”

В центрі сюжету Денні Торренс, який перетворився на невпинного алкоголіка, проте він здатен читати чужі думки і бачити частини минулих та прийдешніх подій. Одного дня Ден кинув пити і влаштувався на роботу до шпиталю для невиліковно хворих. Там він користується своїм талантом, аби допомогти людям легко відійти у вічність. Через це його прозвали Доктор Сон.

Джон Гай “Дві Королеви”

Книга висвітлює інший погляд на життя Марії Сюарт, яка була спершу королевою Шотландії, а пізніше Франції. Вона міцно тримала державу і вела за собою армії. Дівчина страждала від вбивства чоловіка, а потім була змушена вийти за того, кого вважали його вбивцею. Пізніше вона потрапила в полон до королеви Єлизавети Тюдор. Марія провела 19 років у в’язниці, після чого за наказом Єлизавети була страчена.

Софі Кінселла “Ти вмієш зберігати секрети?”

Книга розповідає про дівчину Емму, яка проваливши співбесіду, напивається у літаку і виливає горе випадковому подорожуючому. Вранці вона дізнається, що це був директор компанії, на яку вона працює. Тепер бос знає про Емму абсолютно усе.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Аяваска – шлях до зцілення чи дорога в нікуди? Плюси та мінуси

Подорожі

Карантин


Читайте також