Цікава та корисна інформація

Що подарувати дитині? Топ 5 кращих подарунків

Подарунки – це те, що приємно кожному. Особливо важливі вони дітям, адже День Народження, Різдво, Новий рік та й будь-яке інше свято важко уявити без красиво запакованого перетягненого червоним бантом презенту. Якщо у вас передбачається захід на якому головному героєві від п’яти до десяти років, ми допоможемо підібрати доречний, а головне цікавий подарунок, що відповідає його віку. Отже, топ 5 кращих подарунків для дітей віком 5-10 років.

Конструктор Лего

Подарунок для більш посидючих ніж рухливих дітей. Його плюс в тому, що якщо вже дитина зацікавиться вашим презентом, то надовго порине в світ будівництва фортець і інших дивовижних споруд. Сучасний лего доповнений купою різноманітних деталей, які допоможуть не тільки зайняти час, а й розвинути фантазію дитини. 

Залізна дорога

Що тут скажеш – мрія кожного! Напевно багато дорослих із задоволенням і абсолютно добровільно гратимуть в залізницю разом зі своїм чадом. Ви самі будуєте залізні шляхи і прокладаєте дороги для вашого патягу. Всі чари іграшки приводяться в дію всього одним натисненням кнопки. Кілька секунд і ваш поїзд вже проїжджає повз штучних ялинок, білих парканів і вами ж розставлених тунелів.

Мольберт і фарби

Такий подарунок відмінно підійде як для хлопчика, так і для дівчинки. Для того, щоб зберегти нерви батьків радимо замінити фарби восковими олівцями або спеціальними крейдами. Дайте вашому юному художнику право проявити творчість! Можливо це розкриє в дитині таланти, які ви раніше не помічали і могли б втратити!

Вертоліт на управлінні

Спонукніть вашу дитину проводити більше часу на свіжому повітрі, відірвіть його від мультиків і телевізора. Вертоліт або літак на радіокеруванні – це дійсно цікаво, все що потрібно – правильно підібрати місцевість для зльоту і посадки вашого літального судна. Одна порада – не купуйте занадто дорогу іграшку, так як у юного пілота вона гарантовано буде падати, тому поломки просто неминучі …

Диско куля

Диско куля допоможе зкрасити будень і перетворити його в свято! Увімкніть веселу музику, яка подобається вашій дитині, заведіть світлову кулю і заповніть кімнату дискотечними вогнями. Звичайно, такий захід варто проводити не перед самим сном дитини, так як припинити його буде складно. А якщо ви все-таки вирішили включити диско кулю на ніч – виберіть м’яке однотонне світло на ній, яке прекрасно сприяє тихому міцному дитячому сну.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Топ 5 хитрих правил фарбування хною

Подорожі

Карантин


Читайте також