Цікава та корисна інформація

ТОП 5 мультфільмів, які варто показати своїм дітям

Червоні черевички і 7 гномів (2019)

Сімейний мультфільм «Червоні черевички і 7 гномів» – це відома казка про Білосніжку та гномів на новий лад. Мультфільм розповість вашим дітям про любов та допомогу, а також про те, наскільки важливо приймати себе таким яким ти є.

Лоракс (2012)

12-річний хлопчик Тед Віггінс живе у Тнідвілі. Це містечко, де все довкола є штучним і зроблени з пластику, металу або синтетики і немає жодної живої рослини. Мультфільм висвітлює екологічні проблеми і дає зрозуміти наскільки важливо берегти природу, від якої залежить наше майбутнє.

Супер шістка (2014)

В центрі історії 14-річний геній робототехніки Хіро Хамада і медичний робот Беймакс. Мультфільм розкриває питання дружби та необхідності саморозвитку для кожного з нас.

Єті (2019)

Маленька дівчинка Лу знаходить Єті у себе на даху і разом зі своїми друзями вирішує повернути малюка додому. Мультфільм показує наскільки важлива допомога та підтримка, а також що приховано за справжньою дружбою.

Балерина (2016)

В центрі сюжету 11-річна дівчина-сирота, яка втікла з дитячого будинку і вирушила до Парижу, де планує втілити в життя свою мрію — стати балериною. Головна мета мультфільму – донести казковість наших мрій, а також наскільки важливо горіти справою, якою живеш.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Топ 5 найунікальніших машин у світі та їх історії

Подорожі

Карантин


Читайте також