Цікава та корисна інформація

Подорож в 2021 році: ТОП 10 місць для відпочинку без натовпів туристів

Вибір місця для відпочинку – це завжди дуже складне завдання. Сотні туристичних агентств пропонують тисячі різних курортів, від яких очі розбігаються. Але найчастіше вибір падає на ту пропозицію, де ви будете почувати себе максимально комфортно – без сотень тисяч туристів, купи сувенірних крамниць і зайвої суєти.

Саме такі місця підготував для вас DEZTOP. Приємного відпочинку!

Кох Ронг, Камбоджа

У цьому місці ви точно забудете, що таке цивілізація. Острів Кох Ронг знаходиться далеко від багатоповерхівок, галасливих доріг і туристичних баз. Якщо ви шукаєте тишу і спокій, то вам обов’язково потрібно відправитися на цей острів. Тут ви зможете побути наодинці з собою і дикою природою. Це такий собі Таїланд неподалік від Камбоджі.

Амбергріс Кайе, Беліз

Чи не найпопулярніший серед дайверів острів Амбергріс Кайе розташувався неподалік від Белізського Бар’єрного рифа. Острів надає вам безліч послуг для комфортного відпочинку і в той же час тут дуже мало туристів, які зможуть вам перешкодити. На острові ви зможете зайнятися дайвінгом або зануритися в Велику Блакитну Діру. Якщо ви не любите активний відпочинок, то просто валяння на пляжі тут теж актуально.

Роатан, Гондурас

Ще одне дайверське містечко, яке стало відомим широкому колу людей зовсім недавно. Трохи більше 10 років тому тут було зафіксовано перше величезна кількість туристів – 250 тисяч. Така кількість гостей допомагає непогано заробляти місцевим жителям і розвиватися острову. Тут ви зможете вивчати підводний світ, занурюючись під воду або ж зайнятися риболовлею.

Замбія і Зімбабве

Всесвітньо відомий водоспад Вікторія, який розташований на кордоні Замбії і Зімбабве, не перестає залучати туристів своєю величчю. Але сьогодні ми хочемо згадати маловідомий парк Хванг. Його площа становить 14 600 кв. км. І тут можна зустріти не тільки диких птахів, але і слонів, яких в парку понад 30 тисяч.

Фукуок, В’єтнам

Що може бути краще, ніж білий пісок, прозора блакитна вода і неймовірної краси джунглі? Напевно тільки те, що тут можна не тільки валяться на пляжі, але і плавати на байдарках, зайнятися дайвінгом або відвідати різні ферми. Сам по собі острів відносно невеликий – 593 км² і живе тут всього навсього трохи більше 100 тисяч чоловік.

Кронґ Кеб, Камбоджі

Ще в минулому столітті Кронґ Кеб був улюбленим місцем відпочинку виключно французької еліти. Тут все було розкішно – вишукана їжа, дорогі ресторани і величезні вілли. Але в результаті тривалої громадянської війни дуже багато було зруйновано. Незважаючи на все, ця маленька провінція завжди тепло зустрічає туристів і завжди має, що показати відвідувачеві.

Салінас-Грандес, Аргентина

Салінас-Грандес – це величезний солончак, який знаходиться в Аргентині. Його розміри навіть важко уявити – 6000 км². Тільки задумайтеся! Це ж цілих 250 км в довжину і 100 км в ширину. У сезон дощів, цей здавалося б звичайний солончак, перетворюється в дуже величезне дзеркало. Це неймовірно красиве видовище, яке варто побачити на власні очі. Але на жаль, дістатися туди дуже проблематично, тому і туристів там мало.

Маніла, Філіппіни

Маніла – це місто для справжніх любителів поїсти. Тут неймовірно смачно, а головне нереально дешево. Столиця Філіппін славиться також своєю архітектурою: старовинними церквами, красивими палацами, монастирями, а також музеями. Маніла не тільки столиця великої країни, але і найбільш густонаселений місто в усьому світі з населенням більше півтора мільйона чоловік.

Пусан, Південна Корея

Пусан – майже найбільше місто країни з найбільшим портом. Поки туристи не дуже багато знають про це місто, тому і вибирають швидше Сеул. Але ми хочемо вам розповісти, що в Пусані є на що подивитися – музеї, рибний ринок, відкритий пташиний заповідник. А для любителів більш пасивного відпочинку тут є дуже багато пляжів, де можна просто лежати і загоряти.

Апулія, Італія

Гостинності Апулії може позаздрити мало не кожне місто світу. Відпочинком тут не можна залишитися незадоволеним – блакитне море, красиві заходи, мальовничі ландшафти. Крім пляжів, в Апулії є багато пам’яток: замок Барі, базиліка Санта-Кроче (м Лечче), археологічний музей міста Риньяно-Гарганіко і т.д.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Людина вмирає тоді, коли перестає змінюватися, а похорон – просто формальність»

Генрі Форд

Чи знали Ви, що...

У віях багатьох з нас мешкають демодекси – мікрокліщі, які мають ротову порожнину і навіть кігті.

Подорожі

Карантин


Читайте також