Цікава та корисна інформація

Найромантичніші пісні для двох про любов і Францію

Париж — це місто любові й емоцій, описувати який можна вічно. Це світовий центр культури, мистецтва, моди й гастрономії. Пісні про Париж і про любов завжди романтичні, сумні чи радісні, вони налаштовують на незабутній ритм чогось незвичайного і прекрасного … Любові без музики не буває. Тому вимкніть світло і запаліть свічки, і може одна з цих мелодій зігріє душу або допоможе одиноким двом серцям знайти один одного.

Прекрасна пісня Ne Me Quittes Pas і легендарний Jacques Brel

Сумна мелодія про кохання, якого вже нема … Ne Me Quittes Pas, що в перекладі значить не залишай мене, вважається таким собі еталоном щирої печалі, настільки глибокої і чуттєвої, що навряд чи вийде висловити всі ці емоції іншою мовою, крім прекрасної французької. Чарівна музика, яка асоціюється з ніжним сумом, де тихі магічні звуки проникають прямо в серце.

Aux Champs Elysées – Joe Dassin

Це найпопулярніша пісня про красиву Францію та про шикарний Париж, як гімн столиці. Хоча насправді це переклад Waterloo Road, яку виконує Jason Crest, але Joe Dassin зумів зробити її відомою на весь світ. Така музика звучить любовно, вигадливо і прекрасно, зворушливо і мрійливо, адже пісню виконує неперевершений майстер.

I Love Paris – Frank Sinatra & Maurice Chevalier

Незвичайне визнання в любові прекрасному Парижу … Написав пісню Я люблю Париж Коул Портер. Напевно саме тому вона до сих пір і популярна у багатьох музикантів, що виконують різні жанри. Оригінальна і гармонійна мелодія, яка зачаровує з перших секунд.

Paris St. Germaine – The Pogues

Всім відомо про показну нелюбов французів і британців, однак насправді обидві нації ставляться один до одного досить тепло. І навіть панки The Pogues не змогли обійти стороною прекрасну французьку музику. Вийшло красиво і трохи кумедно, суміш французького акордеона та ірландського пабу-року. Чарівна мелодія, творча і лірична пісня, яка завжди буде популярною.

Романтична пісня Je Suis Venu Te Dire Que Je M’En Vais – популярний Serge Gainsbourg

Мабуть, це сама ніжна та еротична мелодія легендарної французької музики Serge Gainsbourg. Слухаючи таку мелодію, на кілька хвилин потрапляєш у світ пристрасті і палких французьких романів. Коли грає ця музика, здається, що час зупиняється, і ти опиняєшся в романтичному Парижі …

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Натуральні солодощі — топ 5 замінників шоколаду

Подорожі

Карантин


Читайте також