Цікава та корисна інформація

5 книг, що надихнуть вас на нові звершення

Якщо ви втратили віру у свої сили та не знаєте звідки черпати натхнення, тоді ця підбірка для вас. Книга – це завжди хороший друг і порадник, який мовчки вас вислухає, а на його сторінках завжди можна знайти те, чого вам давно так не вистачало.

Deztop радить прочитати 5 мотивуючих книг, які вдихнуть у вас друге життя.

“Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш” Барбара Шер

Книга розповість вам наскільки важливо знайти себе у житті. Ні для кого не секрет, що найкраща робота – це улюблена робота, це хобі, яке приносить непоганий дохід. Однак, більшість все ж неспроможна знайти собі заняття до душі і все життя мучаться не ненависній роботі. Автор розмістив десятки методів, які допоможуть вам розібратись у собі і здобути щастя.

“Мої надзвичайні 5 років”

Книга “Мої надзвичайні 5 років” – це незвичайний щоденник, розрахований на 5 років. Він допоможе вам запам’ятати щоденні емоції, враження та події, щоб залишити їх в пам’яті назавжди. На кожен день ви знайдете нове запитання, на яке слід дати відповідь. Коли дійдете до кінця, починайте заново і через 5 років простежите, як змінилось ваше ставлення до тієї ж ситуації.
Важливо!
1. Починати щоденник можна з будь-якого дня, не чекайте 1 січня.
2. Старайтесь не читати відповіді попередніх років, аби об’єктивно висловити свою думку, що актуальна на даному етапі вашого життя.

“Нескінченна історія” Міхаель Енде

Дитяча книга розповідає про маленького хлопчика Бастіяна Бальтазара Букса. Одного разу він забігає до книгарні пана Карла Конрада Кореандера, щоб сховатись від хуліганів. Там у його поле зору потрапляє книга під назвою «Нескінченна історія». Хлопчик захотів її прочитати, тому викрав і, сховавшись на шкільному горищі, відкриває першу сторінку.

“Пам’ять не зраджує” Анхельс Наварро

Книга стане помічником для читача будь-якого віку – і для маленьких школярів і для людей похилого віку. Тут кожен знайде те, чого йому не вистачає. Книга допомагає підвищити концентрацію, покращити пам’ять та розвинути швидкість мислення. Абсолютно всі вправи розміщені у книзі легкі у застосуванні та ефективні для досягнення вашої мети.

“Chineasy” Шаолань Сюе

Ідеальна книга для тих, кого цікавить загадка ієрогліфів та для тих, хто давно хотів вивчити кілька з них, але боявся зазнати невдачі. Книга розповість вам історичну закономірність виникнення ієрогліфів та допоможе вам вивчити декілька десятків з них. Навіть, якщо розмовляти китайською ви не навчитесь, то зі знаннями з цієї книги в Китаї ви не пропадете.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Слон – це єдиний ссавець, який не вміє стрибати

Подорожі

Карантин


Читайте також