Цікава та корисна інформація

Вперед і з музикою! Топ 5 синглів для настрою

Музика це те, що супроводжує нас скрізь — з екранів телевізорів, в торгових центрах, в автомобілі. Її підбирають під настрій, який склався у вас зараз, в цю хвилину. Плюс музики в тому, що вона сама може створити гарний настрій і позитив, є способом релаксу, а також фоном для роздумів і мрій! Отже, ми зібрали топ 5 кращих пісень всіх часів згідно інтернет – рейтингу. Вперед і з музикою!

Весела Macarena

Macarena – це іспанська танцювальна пісня, створена Los del Rio. У пісні розповідається про дівчину, яка зрадила своєму хлопцеві, під час його армійської служби. Вперше трек зазвучав в 1993 році й став міжнародним хітом. Людям просто подобалося танцювати під мотиви цієї веселої пісні, найсмішніше те, що практично ніхто не знав про що саме в ній йдеться. Так тривало роками. До сих пір знамениту макарену, яка стала символом веселощів, включають на вечірках, спортивних заходах та інших церемоніях, де люди хочуть просто розслабитися і танцювати весь день або ніч безперервно. Ця культова пісня ще довго буде з нами!

Чуттєва How Do I Live

Пісня створена Diane Warren, яка записала її та подарувала LeAnn Rimes – саме вона вважається головною виконавицею. Пізніше, в 1997 році, вона виконала таку розширену версію пісні, завдяки якій цей трек зазвучав інакше і став справжнім хітом. Романтична повість про необхідність любові в нашому житті відмінно підійде для сентиментальних і чуттєвих людей.

Пристрастна Physical

Ця пісня від Olivia Newton-John, яка з’явилася на музичній сцені в 1981 році, відразу підкорила серця слухачів. Сингл став хітом з того самого моменту, як люди почули про нього! Тільки в одних США, після виходу пісні в радіо ефір, було продано більш як два мільйони копій! Понад 10 тижнів цей сингл очолював всі хіт-паради країни. Насправді пісня дуже інтимна тому варто прочитати переклад, якщо раптом зібралися включити її до приходу гостей …

Легка I Gotta Feeling

Просто легка пісня для або під гарний настрій. Підійде як для посиденьок з гостями, так і для супроводу прибирання у квартирі. Black Eyed Peas відмінно попрацювали над цією піснею, яка стала другим синглом їх п’ятого альбому. Вона з’явилася на музичному ринку у 2009 році, і якийсь час була на вершині всіх хіт-парадів.

Підбадьорлива Party Rock Anthem

Якщо ви шукаєте щось оптимістичне, це те, що вам потрібно. Ця пісня LMFAO відразу після свого випуску стала номером один в хіт-парадах декількох країн. Сингл насичує найсильнішою енергією. Під нього і потанцювати можна, і помріяти про досягнення цілей.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

Кози сплять з відкритими очима. Єдиною ознакою, за якою можна зрозуміти, чи вона спить, є її вуха, які розслаблюються і повисають

Подорожі

Карантин


Читайте також