Цікава та корисна інформація

ТОП 5 дитячих книг, які варто прочитати і дорослим

Зовсім нещодавно світ відзначав міжнародний день дитячої книги. У зв’язку з цим святом Deztop підготував п’ятірку найцікавіших дитячих книг. Проте, дорослим теж не слід оминати цю підбірку.

Джефф Кінні “Щоденник слабака” (6+)

В центрі сюжету звичайний школяр Ґреґ Гефлі. Автор розповідає про його щоденне життя в формі особистого щоденника героя. Тут і радощі, і сум, і переживання хлопчика, його емоції та проблеми у школі. Він живе у своє задоволення, грається, бешкетує, свариться і ділиться всім зі своїм щоденником.

Ніл Ґейман “Кораліна” (12+)

Одного разу Кораліна, попри всі застороги відімкнула потаємні двері і потрапила в інший світ. В ньому був такий же будинок, як у реальному світі, такі ж мама і тато. Проте між світами була суттєва відмінність – у новому світі все здавалось кращим, яскравішим та добрішим, а нескінченна кількість іграшок оживала і літала по кімнаті. Та згодом дівчинка побачить зовсім протилежну сторону “ідеального” світу.

Шамблі Жоріс “Щоденники Вишеньки” (6+)

10-річна дівчинка мріє стати письменницею і починає вести свій щоденник, аби навчитись правильно складати історії. Більше за все Вишеньці подобається спостерігати за дорослими, адже в них можна навчитись різним цікавинкам. Одного разу вона починає стежити за стареньким чоловіком і записує все побачене у щоденник. І тепер перед нами постає цілий детектив.

Рус Лагеркранц “Моє серце б’ється і сміється” (0+)

Історія розповідає про маленьку дівчинку Дюнне, яка знайомиться з жорстоким світом. Зараз вона абсолютно щаслива 6-річна дівчинка, але поступово вона усвідомлює, що світ не такий казковий, як вона уявляла раніше – люди бувають злими, друзі зраджують, батьки не розуміють. Все це їй доведеться прийняти, і завдяки своєму оптимізму вона спробує все виправити.

Р. Дж. Паласіо “Диво” (12+)

Маленькому Августові доведеться випробувати на собі тяжку долю новенького в класі. Через свою незвичайну зовнішність йому доведеться нелегко, адже діти бувають дуже жорстокими і товаришувати з “дивним” хлопчиком ніхто не хотів. Йому доведеться пережити біль, страждання, любов, сміх і не зламатись.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

American Airlines примудрилися заощадити 40 тис. доларів, кладучи на одну оливку менше в салат пасажирам, що літають першим класом.

Подорожі

Карантин


Читайте також