Цікава та корисна інформація

Топ фактів для тих, хто збирається відвідати Канаду

У цій статті ні слова про канадського лосося та ведмедів! Ні слова про те, що ви вже напевно знали про цю країну. Тільки ті реальні факти, які зможуть вас здивувати або хоча б викликати посмішку.
Канада — це одна з найкрасивіших країн світу, вона є однією з найбільш відвідуваних туристами, завдяки своїй унікальній природі, архітектурі, благоустрою. Крім того, вона вважається найдоброзичливішою стосовно до мігрантів. Про цю країну відомо багато, але дуже багато чого не розказано. І якщо ви збираєтеся відвідати це місце, незалежно — з метою туризму, заробітку або переїзду на постійне місце проживання, деякі факти ви повинні знати. Це значно розширить ваш кругозір і полегшить перебування в Канаді.

Макаронні будні …

Потрапивши в Канаду ви здивуєтеся чим харчуються її жителі. Ні, це не бургери, як вважають жителі інших країн! Канада хоч і є частиною північної Америки, але має деякі відмінності, в тому числі і в культурі харчування. На загальний подив, канадці найбільші споживачі … пасти і макаронів!!! Так, саме канадці, а не італійці, вважають найсмачнішою стравою макарони з соусом в будь-який час доби.

Національна страва – путин

Ще одна страва, яку люблять в Канаді — це poutine. Готується вона з картоплі фрі, сиру й оригінального соусу, подається з обсмаженим фаршем або шматочками курячої грудки. Ця страва вважається національною, тому будете в Канаді — віддайте шану їхнім традиціям і покуштуйте знаменитий poutine.

Сама озерна країна

Канада це найозерніша країна. На її площі налічується понад 3000 озер, що виводить її за цим показником на перше місце по всій планеті! Таким чином, навряд чи коли-небудь канадцям загрожує засуха.

Вода, яку хочеться пити!

Перейдемо до наступного факту. Вода в водоймах Канади кристально чиста. Так, всі ці 3000 озера наповнені водою абсолютно придатною для пиття. До речі, є докази того, що в канадських водоймах вода чистіша за ту, що продають у нас в пляшках.

Гавайська піца

Гавайська піца. За її назвою можна зробити висновок, що ця страва родом з Гаваїв. Насправді Канада — батьківщина гавайської піци. Вперше ця пікантна закуска була приготовлена ​​канадським жителем з Онтаріо. Потім ця смачна страва поширилася по всій території Америки — від Аляски до Аргентини.

Санта існує!

І останній факт для тих, хто раптом з якихось причин все ще не вірить в справжнісіньке чудо цієї країни. Якщо ви відправите лист Санта Клаусу в Канаду, то вам обов’язково прийде відповідь від нього. Хіба це не чудасія?

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Все, що можна уявити – реально»

Пабло Пікассо

Чи знали Ви, що...

Вікінги ніколи не носили рогатих шоломів, які їм нерідко приписують

Подорожі

Карантин


Читайте також