Цікава та корисна інформація

Книга на сніданок: топ-7 книжок для ранкового читання

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Ранок не обов’язково повинен починатися з кави. Справжні книголюби підтвердять, що ідеальний ранок – це той, який починається за цікавим чтивом. А лікарі, до речі, підтверджують, що ранкове читання дуже корисне – воно допомагає пробудити мозок і стимулювати розумову активність. Ну а про гарний настрій на весь день ви вже самі здогадалися 😉

До речі, якщо ранок для вас, м’яко кажучи, не найприємніша частина дня, спробуйте скористатися нашими порадами, які допоможуть легко прокидатися вранці і почувати себе бадьоро весь день.

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Ранок не обов’язково має бути хаотичним збиранням на роботу – готуванням сніданку – та складанням списку планів на день. Дозвольте вашому ранку хоч півгодини побути приємним і цікавим. Deztop пропонує цікаву добірку книг, які зроблять не тільки ваш ранок, а й увесь день.

Сніданок у Тіффані, Трумен Капоте

Маленька книжка про велику мрію та вічні пошуки людиною того місця у світі, яке вона цілком могла б назвати своїм.

Найвідоміша повість американського письменника Трумена Капоте стала практично культовою завдяки екранізації з незрівнянною Одрі Гепберн в 1961 році.

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Події твору відбуваються в 40-х роках на Мангеттені, коли молодий письменник Фред знайомиться зі своєю сусідкою – Холлі. Дівчина веде екстравагантне життя у «вищому світі». Мільйонери, голлівудські бонзи та гангстери вважають за честь бути її гістьми. Здається, весь Нью-Йорк лежить біля її ніг…

Але за блискучим фасадом успіху криється розгублена та налякана жінка, яка наосліп женеться за фантомами щастя.

Сніданок на снігу, Анатолій Дністровий

…Їх засипало снігом у Карпатах — і час зупинився. “Хай би він зупинився назавжди”, — думає жінка. “У мене є дім, куди я мушу повернутись”, — думає чоловік. А що думає сніг, захопивши цих двох самотніх людей у полон?

Драматична історія кохання! А ще – добірка оповідань з добротно виписаними сюжетами, вихопленими просто з життя. Саме такою є книга українського письменника Анатолія Дністрового, вперше опублікована в 2014 році.

У “Сніданку на снігу” багато опадів, лірики та еротики. Це ідеальна мелодраматична історія: мужній чоловік змагається зі стихією; маленька, але сильна жінка бореться за своє щастя; і навіть коли тане сніг, це не стає початком кінця.

Перли на сніданок, Катя Калашнікова

Книга для дітей та дорослих, які не втратили віри в неосяжні можливості дитинства.

Книга “Перли на сніданок” – це так звані казки для дорослих. Головна героїня – дівчинка Соня, якій щойно виповнилось 9 років! Вона опиняється в чужому світі і не лише не розгублюється та не впадає у розпач, а й, ризикуючи власним життям, рятує своїх нових друзів.

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Кожна пригода мандрівниці захоплює дух, дає наснагу робити добрі справи й відкриває очі на, здавалося б, очевидне – на цінності, які ми зазвичай не помічаємо.

Сніданок для чемпіонів, Курт Воннеґут

“Ця книга – мій подарунок самому собі до п’ятдесятиріччя. У мене таке відчуття, ніби я виліз на гребінь даху, видершись по одному зі схилів”.

Так почав свій роман-антиутопію Курт Воннеґут. Дія твору відбувається у вигаданому місті Мідленд-сіті, в якому повинно відбутися вручення літературних премій.

Письменник Кілгор Траут, що заплутався у безлічі реальних і уявних світів, вже уявляє себе переможцем цієї премії … У банкетному залі готелю Творець обідає і довірливо розмовляє з одним зі своїх творінь … Міф стає фарсом, а трагедія – чорною комедією …

Роман вдало поєднує в собі риси антиутопії і сюрреалізму, модернізму і іронічної фантастики, філософської притчі, і навіть цілком реалістичної психологічної прози.

Сніданок в ліжку, Сандра Браун

Книга про кохання, яке обирає нас у найневідповідніший час і більше не відпускає ні на мить.

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Слоун Фейрчайлд, власниця маленького готелю, не могла відмовити кращій подрузі, коли та попросила прийняти на місяць її нареченого – молодого письменника, який хотів встигнути закінчити свою книгу якраз перед весіллям. Та тільки-но заглянувши в очі Картера Медісона, Слоун зрозуміла, що закохалася…

Диво п’ятої ранку. Як підкорити свій день ще до сніданку, Джефф Сандерс

Дивовижна інструкція, як вставати раніше та встигати більше.

Сандерз пропонує низку перевірених методик, щоб систематизувати життя й наповнити дні сенсом, а також покрокову інструкцію, як спланувати ідеальний ранок. Ця книжка навчить удосталь спати, бадьоро підійматися з ліжка й ефективно використовувати решту часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 ПОРАД, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ЛЕГКО ПРОКИДАТИСЯ ВРАНЦІ

Чудовий ранок. Як не проспати життя, Гел Елрод

Перша година дня визначає ваш успіх.

Топ-7 книжок, які ідеально підходять для читання вранці

Ми звикли ділити людей на дві категорії – “жайворонків” та “сов”. Але Гел Елрод переконаний в іншому. За допомогою методу “Чудовий ранок” кожен зможе не лише прокидатися вдосвіта без надмірних зусиль, а й встигати значно більше, ніж міг до того.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

100 НАЙКРАЩИХ КНИГ, ЯКІ МАЄ ПРОЧИТАТИ КОЖЕН

10 КНИГ, ЯКІ ІНТРИГУЮТЬ СВОЄЮ НАЗВОЮ

10 ЗАТИШНИХ КНИГ ДЛЯ ОСІННЬОГО ЧИТАННЯ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

85% всіх захворювань у світі передаються за допомогою води.

Подорожі

Карантин


Читайте також