Цікава та корисна інформація

Топ-10 кращих фільмів з Дженніфер Еністон

кращі фільми з Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон, яка для мільйонів фанатів серіалу “Друзі” більш відома як “Рейчел Грін”, не втрачає своєї популярності ще з моменту виходу перших серій культового серіалу у 1994 році. Відтоді її акторська кар’єра стрімко пішла вгору, а впродовж наступних років акторка знялася в багатьох кінострічках, які завоювали популярність в глядачів.

Цікаво, що на початку свого акторського шляху, після низки скасованих серіалів, а також своєї появи в підданому критиці фільмові жахів «Лепрекон», Еністон серйозно замислювалася про завершення кар’єри акторки.

Однак плани Еністон змінилися, коли вона прийшла на кастинг серіалу “Друзі”, який стартував на NBC в 1994 році. Після появи Дженіфер на знімальному майданчику, всім стало ясно, що вона ідеально підходить на роль Рейчел Грін. Цього персонажа вона грала протягом усього серіалу з 1994 по 2004 роки.

За участь у цьому серіалі акторка була п’ять разів номінована на «Еммі» (і перемогла один раз) у номінації «Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі».

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Де шукати роботу? Ми знаємо топ 5 секретних місць

Подорожі

Карантин


Читайте також