Цікава та корисна інформація

5 фільмів, які можна подивитися в новорічну ніч

новорічні фільми

Кожен святкує Новий рік по-своєму: хтось – на гучній вечірці, хтось у колі друзів, хтось – в затишку рідного дому та поруч з найріднішими. Але для всій цей час однаково особливий та радісний.

Тож якщо в цю ніч вам закортить переглянути хороший фільм – ось підбірка 5 веселих новорічних фільмів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

10 НОВИХ НОВОРІЧНИХ ФІЛЬМІВ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

ТОП-10 КРАЩИХ НОВОРІЧНИХ МУЛЬТФІЛЬМІВ ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

НОВОРІЧНИЙ КОРПОРАТИВ / OFFICE CHRISTMAS PARTY

Клей Ванстоун працює керівником філії престижної чиказької ІТ-компанії. Здавалося б, що може зіпсувати настрій напередодні новорічних свят, коли все у житті, як по маслу? Однак Клей забув, що його сестра Клер, з якою у них не дуже хороші відносини, стала виконавчим директором цілої організації.

Вона несподівано приїжджає до Чикаго, аби перевірити, як її брат справляється зі своїми обов’язками. В процесі перевірки сестра заявляє, що філія Клея є збитковою, через що вона хоче закрити чиказький відділ, а свого брата та його друга Джоша скоротити.

Хлопці, незважаючи на скрутне становище, хочуть виправити ситуацію і врятувати свої шкури від банкрутства. Тому вирішують організувати масштабний новорічний корпоратив, на якому мають намір “зловити велику рибу”. Вони впевнені, що на гучну вечірку приїдуть великі клієнти, з яким їм вдасться укласти угоду про співпрацю. Однак у самому розпалі вечірки святкування виходить з-під контролю і це неабияк ускладнює ситуацію Клея та Джоша.

ЩАСЛИВОГО РІЗДВА / Last Christmas

Наближається Різдво. У той час, як усіх жителів міста охопив передсвятковий настрій, Кейт (Емілія Кларк) продовжує вплутуватися в халепи. Одним із чергових її хибних рішень стало те, що вона погодилася працювати ельфом у магазині різдвяних подарунків. І це попри те, що вона перебуває у депресивному настрої, а кращим її другом є пляшка алкоголю.

Раз за разом вона випадково зустрічає одного й того самого хлопця. Знайомство і подальше спілкування з Томом (Генрі Голдінг) настільки казкове й приємне, що не віриться, що це відбувається саме з нею.

Старий Новий рік / New Year’s Eve

Сюжет фільму поділений на вісім історій, персонажі яких пов’язані один з одним родинними, дружніми чи іншими зв’язками. Життя цих кількох мешканців Нью-Йорка чудесним чином переплітаються у сам переддень Нового року. Але найцікавіше – не сюжет.

Найцікавіше – акторський склад: Холлі Беррі, Джесіка Біл, Джон Бон Джові, Роберт Де Ніро, Джош Дюамель, Зак Ефрон, Мішель Пфайффер, Кетрін Хайгл, Сара Джессіка Паркер, Сет Майєрс, Ліа Мішель, Тіль Швайгер, Хіларі Суонк, Софія Вергара , Алісса Мілано, Сара Полсон, Джеймс Белуші – вражає, правда?

Любіть Куперів / Love the Coopers

Сімейні свята – це чудовий привід для рідних людей знову зібратися за одним столом, для того щоб поділитися один з одним новинами зі свого життя. Як і більшість жінок у переддень Різдва, Шарлотта Купер стурбована домашніми клопотами і всіма необхідними приготуваннями до свята, адже в її будинку скоро збереться все їх велике сімейство, що складається з чотирьох поколінь.

На звану вечерю до них приїдуть рідні діти Хенк і Елеонора, дідусі та бабусі, онуки і навіть далека родичка – тітонька Сема, яку всі інші члени сім’ї називають божевільною через її дивакуваті витівки…

Тільки диво

У невеличкому містечку, що загубилося у горах, живе щаслива родина. Марія (Анжеліка Савченко) та Нік (Євген Нищук) виховали чудових дітей – Северина (Георгій Ярмоленко) та Аніку (Марія Тараненко).

Коли батько отримав тяжкі рани, рятуючи рідний край від стихії, діти без вагань почали робити усе, аби його врятувати. Брату та сестрі доведеться здолати довгий шлях, повний випробувань та пригод.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЯК ПРИКРАСИТИ ДІМ ДО НОВОГО РОКУ: ТОП-10 ІДЕЙ

7 ОРИГІНАЛЬНИХ ІДЕЙ ДЛЯ НОВОРІЧНОЇ ВЕЧІРКИ

10 РІЗДВЯНИХ ПЛЕЙЛИСТІВ ДЛЯ СВЯТКОВОЇ АТМОСФЕРИ

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Їсти подано: топ 5 продуктів – наркотиків

Подорожі

Карантин


Читайте також