Цікава та корисна інформація

ТОП 5 книг, що читаються на одному диханні

Вже ні для кого не секрет, що найкраща інвестиція – це інвестиція в себе! Тим паче, що ця підбірка книг не лише зацікавить вас, а занурить з головою настільки, що змусить облишити буденні клопоти та дочитати до кінця.

Deztop підготував 5 найдушевніших книг для улюблених читачів!

Сара Вінман “Коли Бог був кроликом”


В центрі сюжету малеча Еллі і улюбленець кролик Бог. Її історія описує період становлення особистості, переходу до дорослого життя. Ця захоплююча і зворушлива водночас книга відкриє нам очі на всі проблеми, з якими у цей період зустрічається кожен.

Гарпер Лі “Убити пересмішника”


Події відбуваються у вигаданому містечку Мейком. В центрі сюжету вдівць Аттікус – борець за правду і справедливість. Одного разу він береться захищати невинно осудженого на суді та ще не здогадується чим все закінчиться.

Жан-Мішель Генассія “Клуб невиправних оптимістів”


Книга оповідає історію одного клубу, в який потрапив наш головний герой – 12-річний Мішель. Невиправний романтик знайшов прихисток у місці, де всі залишаються оптимістами не залежно від перешкод і негараздів, і це безповоротно змінило долю юнака.

Гузель Яхін “Зулейха відкриває очі”


Роман описує події 1930-тих років. В центрі подій пересічна дівчина Зулейха, що втратила 2 дітей, проте не втрачає віри, молиться за їх душі і спокій.
Книга про силу душі жінки та загальнолюдські цінності торкається глибини душі, змушує нас зупинитись і задуматись.

Андре Моруа «Вересневі троянди»


Роман розповідає про любов та глибину душі. Автор порівнює свої пристрасні почуття з вересневими трояндами, сповненими сонячної любові та безмежної краси. Події супроводжуються описами розкішних салонів, театрів та музеїв, і головне – все це наповнено любов’ю.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

У Англії в 17-му столітті синоптиків за помилковий прогноз погоди піддавали смертній карі.

Подорожі

Карантин


Читайте також