Цікава та корисна інформація

Топ 5 літніх трендів 2020

Мода досить мінлива, сьогодні в тренді одне, а через місяць ця річ вважається не актуальною. Тим не менш, не поспішайте викидати недавно придбану річ, адже моді властиво повертатися, як це і станеться в весняно-літньому сезоні 2020! Сьогодні ми ділимося порадами стилістів, деякі з них можуть прийти до душі і вам!

Повернення в 2000-ні … Кофта на ґудзиках

Як не дивно, але у весняно – літньому сезоні модно буде якесь відлуння 2000 років. Це стосується як одягу, так і макіяжу. Так, наприклад, в моду повернуться кофтинки на зав’язках і маленьких ґудзиках. Можливий і укорочений варіант таких виробів.

Спідниці довжини міні

Найактуальнішими стануть спідниці короткої довжини і приталеного крою. У літньому сезоні також допустима довжина максі – вироби в підлогу. А от середня довжина вже вважається не модною. Короткі спідниці можна поєднувати з будь-яким вільним верхом – футболкою або жакетом в чоловічому стилі, наприклад.

Оксамитові резинки для волосся

Без аксесуарів ні кроку! Тому власниці середнього і довгого волосся можуть сміливо носити в літній сезон оксамитові широкі резинки, які чекали свого часу далеко в шафі. Так, тепер це знову модно! Тим, у кого коротке волосся, стилісти рекомендують зробити акуратний рівний зріз стрижки, що також актуально в літній період 2020.

Міні сумочки

Сумкою такий виріб і не назвеш … маленька дамська сумочка. Найстильнішим варіантом можна назвати сумку на короткій ручці. Такий аксесуар підійде під все – від джинсів до вечірньої сукні (головне вибрати більш однотонний варіант). Так-так, дорогі дами, про величезні баули з тонною косметики доведеться забути.

Босоніжки на шнурівці

Завершальний штрих – добре підібране взуття. У випадку з весною-літом 2020 топовим варіантом буде взуття на шнурівці навколо щиколотки. Босоніжки, мюлі, сабо, балетки або шльопанці із зав’язками навколо ноги – все це модно на думку стилістів. Ще однією модною фішкою сезону, є шнурівка поверх джинсів або штанів. Можливо, комусь це здасться дивним, але, як то кажуть, про смаки не сперечаються.

Наостанок поділимося з вами ще одною корисною порадою – перегляньте гардероб старших жінок сім’ї. Цілком ймовірно, що ви знайдете оригінальні речі епохи 2000, які зараз мають величезну цінність.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Тарантул може жити без їжі протягом 2-х років

Подорожі

Карантин


Читайте також