Цікава та корисна інформація

ТОП 10 найкращих атракціонів паризького «Disneyland»

Мабуть, кожна дитина у світі, а, можливо, і дуже багато дорослих, мріють побувати у парку розваг «Disneyland», поринути у неймовірну казкову атмосферу, зустрітися з героями улюблених мультфільмів, подивитися казковий парад та неймовірний феєрверк і, звісно, покататися на найзапаморочливіших атракціонах.

«Deztop» підготував для вас топ найкращих атракціонів парку «Disneyland» у Парижі, на які вам, без сумніву, варто потрапити.

1. «Пірати Карибського моря»

Цей атракціон наново відкрили у 2014 році і він знову радо почав приймати відвідувачів. Ви наче побуваєте у декораціях до однойменного фільму: атмосфера, звукове оформлення, світло – все створено для того, щоб подарувати вам незабутні враження. Прогулянка у човні по воді та зустріч із героями фільму не залишать нікого байдужими. Підійде для дорослих та дітей від 6 років.

2. «Вежа терору»

Ви опинитеся у занедбаному готелі, повному загадок, таємниць та зламаних ліфтів. Тож, тримайтеся міцніше і готуйтеся до карколомних злетів. Підійде для дорослих.

3. «Лазерний вибух»

Цей атракціон буде цікавий як дорослим, так і дітям, адже там потрібно буде полювати на кумедних зелених чоловічків і стріляти в них лазером.

4. «Рататуй»

Цей атракціон у форматі 3D дасть вам змогу поринути в атмосферу однойменного мультфільму і дозволить відвідувачу відчути себе маленьким хоробрим мишенятком, яке готує смакоту на кухні, паралельно намагаючись уникнути всіх небезпек. Цей атракціон дуже сподобається діткам.

5. «Зоряні війни. Гіперпросторова гора»

Це карколомна гірка, яка створена за мотивами фільму «Зоряні війни». Вона чудово підійде дорослим шанувальникам цього кіношедевру. Обмеження за зростом – від 1 м 32 см.

6. «Велика гримуча гора»

Цей атракціон занурить вас в атмосферу Дикого Заходу і подарує калейдоскоп неймовірних емоцій. Радимо його дорослим та діткам віком від 8 років. Обмеження за зростом – від 1 м 02 см.

7. «Лабіринт Аліси»

Тут можна буде поблукати і зустріти героїв, придуманих Льюїсом Керролом. Цей атракціон – чудовий варіант, який сподобається і наймолодшим, і найстаршим членам родини.

8. «Індіана Джонс і Храм небезпеки»

Захопливий світ пригод, адреналіну, крутих віражів та небезпек – усе це чекає вас на цьому атракціоні. Він буде цікавий дітям, старшим 12-ти років і дорослим. Обмеження за зростом – від 1 м 40 см.

9. «Солдатики з парашутом»

Атракціон за мотивами мультфільму «Історія іграшок». Досить цікавий та видовищний як для дорослих, так і для дітей. Обмеження за зростом – від 81 см.

10. «Політ з Пітером Пеном»

Від цього атракціону будуть у захваті найменші відвідувачі.

Бонус

Щоб уникнути довгого стояння в чергах, рекомендуємо брати на найпопулярніші атракціони FastPass, який ви зможете отримати в автоматі біля обраного атракціону. При скануванні вашого квитка автомат надрукує талон із зазначеним проміжком часу, коли буде можливість відвідати атракціон без стояння в черзі.

Ми бажаємо вам провести незабутній час у цьому неймовірному парку розваг, адже, безсумнівно, – це буде один із найяскравіших спогадів у житті вашої родини!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

“ОК” – найпопулярніше слово в світі

Подорожі

Карантин


Читайте також