Цікава та корисна інформація

Топ 3 найбезпечніших кросоверів 2019

Безпека – це найперше, на що має звертати увагу людина, яка хоче купувати автомобіль. На даний час є безліч машин, які мають пакет системи безпеки, які вберігають при ДТП водія та пасажирів. За результатами краш-тестів, експерти Євро NCAP назвали найбезпечніші кросовери 2019, які ми пропонуємо переглянути.

BMW X5

Перше місце займає BMW X5. Експерти оцінили безпеку для дорослих і дітей 89% та 86%. За систему безпеки – 75%. Також ця машина має пакет BMW Driving Assistant Professional, що дозволяє автоматично регулювати швидкість та зменшує ризик зіткнень з транспортом і пішоходами.

Volkswagen Touareg

Цей кросовер отримує друге місце та оцінку експертів 89% безпечності для дорослих та 86% – для дітей. 81% – отримав Volkswagen Touareg за можливість нічного бачення і напівавтоматичної системи водіння.

Jaguar I-Pace

Третє місце отримує електричний кросовер Jaguar I-Pace. Він безпечний для дорослих на – 91% і для дітей – 81%. Також великою перевагою машини є можливість моніторингу руху позаду, підтримки смуги руху, екстреного гальмування, а також нагляд за втомою водія.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Я ніколи не віддам життя за свої переконання, тому що я можу помилятися»

Бертран Рассел

Чи знали Ви, що...

У Англії в 17-му столітті синоптиків за помилковий прогноз погоди піддавали смертній карі.

Подорожі

Карантин


Читайте також