Цікава та корисна інформація

Топ 5 найкращих фільмів з жіночими образами всіх часів

Маленька чорна сукня, штани кльош, біла сорочка і шкіряний ремінь — чому ці аксесуари ніколи не вийдуть з моди?! Всі деталі гардероба стали популярними завдяки фільмам в яких були використані. Ці кінокартини можна дивитися просто для задоволення, а можна в якості модного посібника. Кожен з них вніс в моду свій особливий штрих, яким ми користуємося і по сей день. Вони переповнені емоціями й легкими сюжетами, а герої та їх образи незабутні, можна сказати вічні!

1. Сніданок у Тіффані

Маленька чорна сукня – цей елемент гардероба став відомим завдяки легендарному серіалу Сніданок у Тіффані. За сюжетом фільму звичайна дівчина жадає вийти заміж за мільйонера. Для цього вона щоранку снідає в кафе навпроти ювелірної крамниці. Гардероб її вельми обмежений, тому в кожній сцені героїня з’являється в одній і тій же чорній сукні, але кожен раз дуже вміло її обіграє за допомогою аксесуарів. Цей фільм ввів у світ моди маленьку чорну сукню і довів, що вона може бути доречною на будь-якому заході.

2. Енні Холл

Це легка комедія змусила нас впровадити чоловічі речі в щоденний жіночий гардероб — широкі піджаки, штани та вільні сорочки. Саме так одягалася головна героїня фільму — починаюча співачка Енн. За сюжетом ця вільна натура починає романтичні стосунки зі злегка нервовим молодим коміком, проста душевна комедія не залишить вас байдужим!

3. Міський ковбой

Цей фільм ввів стиль кантрі в жіночий гардероб. Головна героїня — звичайна сільська дівчина, яка закрутила роман з приїжджим на заробітки молодим американцем. Дана картина стала початком популяризації жіночих шкіряних ременів з пряжками та шкіряних чобіт на масивному каблуці.

4. Кримінальне чтиво


У головній ролі — молода дружина кримінального авторитета, яка використовує гроші чоловіка для того, щоб відчути життя на повну. Образ фатальної красуні надовго укорінився серед телеглядачок — червоний лак для нігтів і темно вишнева помада успішно увійшли в щоденне використання. А строгі укорочені штани та біла проста сорочка стали невід’ємною частиною гардеробу.

5. Секс у великому місті

Цей сумбурний серіал про життя п’яти різних жінок, які протягом тривалого часу дружать між собою. Інтриги, секрети й трохи пліток — сюжет, який підкорив жіночу аудиторію. Він демонструє найбагатшу різноманітність жіночих стилів в гардеробі — від сексуальних суконь і туфель на шпильках до строгих ділових жилетів.

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Швидкий порятунок серця: Топ 5 способів знизити тиск

Подорожі

Карантин


Читайте також