Цікава та корисна інформація

Топ 5 кращих серіалів про пограбування

На цей раз ми підготували топ 5 найцікавіших серіалів про пограбування, які утримають вашу увагу від першої до останньої серії. У цьому списку кожен може знайти щось для себе — інтригуючий трилер, смішна не банальна комедія або захоплюючий бойовик. Вибирайте те, що вам до душі!

1. Великий куш

Великий куш — комедійний серіал, в якому четверо нечесних на руку друзів знаходять фургон з золотом. Звісно, у них виникає непереборне бажання привласнити наповнення фургона собі. Незабаром вони з’ясовують, що у світі немає нічого безхазяйного… Тепер хлопцям доведеться стати частиною серйозних кримінальних розбірок.

2. Пограбування століття

Пограбування століття — серйозний трилер, який заснований на реальних подіях. Бувалий злодій Чайо домовляється зі своїми друзями про пограбування національного колумбійського банку. Точно такі ж події відбувалися в місті Вальедупар в 1994 році …

3. Саламандра

Саламандра — приголомшливий бельгійський серіал, який розповідає про пограбування брюссельського банку. Злодії викрадають особисті речі з 66 сховищ. Власники вкраденого не можуть заявити в поліцію, оскільки мають свої таємниці, пов’язані з наповненням банківських сейфів. Поліція наполегливо намагається розслідувати пограбування, але заяв від потерпілих так і не надійшло.

4. Хороші дівчата

Американська легка комедія, яка полонить увагу глядачів. Картина про трьох простих домогосподарок, яким терміново потрібно добути гроші. А коли жінці щось потрібно — немає нічого неможливого, тим більше якщо справа стосується лікування її дитини. Для цього жінки йдуть на крайні заходи — вирішуються пограбувати банк. Тільки ось зброя у них бутафорська, тому невідомо чи отримають вони бажані долари … До речі, випуск серіалу триває і донині.

5. Грабуй награбоване

Представники страхової компанії збираються допомогти звичайним людям, які постраждали від недобросовісності з боку влади. Для цього вони створюють команду професіоналів. Сучасні Робін Гуди будуть грабувати у чиновників і бізнесменів, повертаючи все законним господарям … Звісно, все це в рамках законів, адже їх фінансова освіта і досвід дозволяє провернути й не такі афери … Варто тільки додати, що цей гостросюжетний серіал настільки полонив увагу глядачів, що після одного запланованого сезону зняли ще чотири поза планових. Можливо це саме те, що ви шукали!

Можна поділитись з друзями:

Цитата дня

«Володіння саме по собі вже втрата. Ніколи нічого не можна утримати, ніколи!»

Еріх Марія Ремарк

Чи знали Ви, що...

Чому за 175 мільйонів років бактерії ніяк не змінились

Подорожі

Карантин


Читайте також