Цікава та корисна інформація

8-річний хлопчик з Бельгії вже закінчив школу та отримав запрошення в університети з усього світу

Лоран Сімонс

Для всіх в дитинстві школа була в деякій мірі тягарем. Однак не для цього диво-хлопчика. У свої 8 років, коли українські діти лише переходять в 2-3 клас, він вже закінчив школу та отримав запрошення на навчання від провідних університетів з усього світу!

Справжній сучасний вундеркінд – 8-річний хлопчик Лоран Сімонс з Бельгії закінчив середню школу у віці восьми років. Маленький бельгієць пройшов курс навчання в школі, розрахований на шість років, усього за півтора. Він отримав диплом про закінчення середньої школи одночасно зі своїми 18-річними однокласниками.

Лоран Сімонс

Коефіцієнт інтелектуального розвитку (IQ) Лорана дорівнює 145. Для порівняння, IQ відомих фізиків Альберта Ейнштейна і Стівена Хокінга оцінюється в 160 балів, а середній показник IQ в людини від 90 до 110.

Мати хлопчика – голландка, батько – бельгієць. Батьки неабияк пишаються своїм сином.  Самі вони кажуть, що розпізнали вундеркінда у своїй дитині ще змалечку.

“Коли ми купували іграшки, то замість того, щоб грати з ними, він вимірював їх і дивився, як одні частини пасують до інших. Зовсім не так, як грають інші діти”, – зазначає батько Лорана Александр Сімонс.

Уроки в школі Лорану здавалися занадто затягнутими та нудними, оскільки хлопчик засвоював значно складніші матеріали, аніж його ровесники. Тому батьки організували для нього індивідуальні заняття.

У вільний час хлопчик любить розв’язувати математичні задачі та читати книги з медицини. Сам він каже, що його улюблений предмет – це математика, яка, за його словами, охоплює величезну сферу – статистику, геометрію, алгебру.

Лоран Сімонс

Лоран має намір вступити до університету після закінчення літніх канікул. Він вже отримав запрошення від провідних університетів світу. Однак поки що маленький вундеркінд ще не обрав, на яку спеціальність хоче вступити. Батьки сподіваються, що їх син обере бельгійський або голландський університет.

“Я ще не знаю, що вивчатиму далі. Я подумаю про це найближчі 2 місяці”, – каже Лоран.

Поки що хлопчик вагається між хірургом, астронавтом, програмістом або інженером.

Тато Лорана стверджує, що він схвалить будь-який вибір сина, адже головне, щоб хлопчик був щасливий.

“Ми неймовірно пишаємося сином, – каже батько Лорана Александер Сімонс. -Якщо він вирішить завтра стати теслею, для нас це не стане проблемою, аби він був щасливий”.

Наразі батьки переймаються лише щодо того, чи знайде їх син спільну мову з іншими студентами.

Можна поділитись з друзями:


Читайте також